Sommarinformation från vinterns storhet

Vi går till sommarledigt med fina siffror i säsongskortsförsäljning och en ny rekordjakt. Här är allt du behöver veta om Hammarby Bandy i sommar.

Under midsommarhelgen har säsongskorten fortsatt att säljas i högt tempo – vi fick också meddelanden om att folk haft problem att köpa sitt säsongskort, det problemet är nu löst hos tredje part.

För att säkerställa att ingen missar det rabatterade säsongskortserbjudandet så förlänger vi säsongskortsrabatten hela vägen till 1 september. Det stora argumentet för att förlänga datumet för rabatterat pris är att vi vill nå den största säsongskortsintäkten i föreningens historia och vi tror att vi har möjlighet att göra det. Just nu har vi sålt 273 st säsongskort (till supportrar, sponsorsäsongskort är ej inräknade).

Ska vi nå dit (vilket då skulle innebära omkring 1000 sålda säsongskort med sponsorsäsongskort inkluderade) så tror vi att vi behöver ha ett kanonpris på våra säsongskort. Sprid gärna ordet om våra finfina priser på säsongsplåt! Du köper det här.

Vi vill också slå fjolårets 1000 ger 1000-siffra och är mer än halvvägs dit med drygt 120 medlemmar. 1000 ger 1000-medlemskapet erbjudet bland annat ett presentkort på mat och dryck på våra matcher. Du blir medlem genom att trycka här.

Som att det inte var nog är vi nosande nära på att nå 1000 medlemmar i föreningen för kalenderåret 2021. Även medlemskapet kan du greja här.

Hammarby Bandys kansli tar nu semester, vi startar upp igen den 2 augusti och kort därefter kommer även herrlaget kliva ut på den formidabala isen på träningsanläggningen i Gubbängen. Mer information kommer då om försäsongsturneringar och träningsmatcher. Fram till dess rekommenderar vi läsning om vårt herrlag – och såklart: köp säsongskort!

Här är Hammarby a-lag:

Hammarby Bandy har just nu nitton kontrakterade spelare i herrlaget och ett par killar från u19 som närvarar på träning. Nedan kan du läsa om samtliga spelare:

Hoppfulla tider för Hammarby Bandys talangutveckling

Milerud om vintern – “Jag är inne i bästa bandyåldern”

Fanbärarna Sundin och Pizzoni fortsätter i Bajen

Matteo Tuveson och Simon Westin förlänger med moderklubben Hammarby 

Nytt tvåårsavtal med Ivan Lebedev

David Brodén återvänder till Hammarby

Andra generationens Nyström fortsätter jakten på farsan

Pontus Nordenfors blir Hammarbyspelare fullt ut

Filip och Felix om långtidskontrakten

Stockholmskillen Alex Adeheimer värvas in från nykomlingen

Anfallaren David Jansson skriver nytt kontrakt

Olle Öijer tillbaka i moderklubben Hammarby

Publikfavoriten Robert Rimgård stärker upp försvaret

Talangfulle Lucas Dalin fortsätter i Bajen

Anfallslöftet Alfred Rustas ansluter till Hammarby

Axel Jansson uppgraderar lån mot kontrakt

Bajaren Gifting ansluter till Hammarby från VSK

Andelslotteriet

Sist men inte minst vill vi lyfta andelslotteriet som just nu ger en lycklig supporter 8000 kr, med ny vinstchans varje månad. Lika stor som lotteripriset för en supporter är intäkten till föreningen. 83% av lotterna är nu slutsålda, så det är begränsat antal platser kvar. Anmäl dig till andelslotteriet här.

 

Trevlig sommar önskar Hammarby Bandy!

Sommarfoto samt porträttfoton från Romus Ramström.

Vill du komma i kontakt med oss under julimånad så rekommenderar vi att mejla ungdomsbandy@hammarbybandy.se