Hammarby Bandys skridsko- och bandyskola – Stockholms bästa!

Anmälan för skridskoskolan och bandyskolan 2024/2025 (med start i oktober 2024) öppnar i maj!

Vi på Hammarby Bandy har i flera decennier lärt Stockholmsbarn att åka skridskor. Vi tycker att skridskoåkning är något för alla och att bandy är den vackraste sporten som finns. Efter att ha varit med i vår skridsko- eller bandyskola tror och hoppas vi att du tycker detsamma – för lägsta tänkbara pris erbjuder vi skridsko- och bandyskola hela helgerna, hela vintern. Säsongen 2023/24 startar upp i Gubbängens skridsko- och bandyhall och när Zinkensdamms is ligger så flyttar vi verksamheten till Zinken.

ANMÄLNINGSLÄNK KOMMER ATT FINNAS HÄR NÄR DEN ÖPPNAR, TILLS DESS KAN DU LÄSA MER OM SKRIDSKO- OCH BANDYSKOLAN NEDAN

Vem kan vara med?

Alla! Företrädelsevis är deltagarna tjejer födda mellan 2013-2019 och killar födda mellan 2016-2019, men vi har såväl yngre som äldre deltagare. Är ni osäkra eller vill diskutera om ni tror att skridsko- eller bandyskolan kan vara något för era barn så hör av er till Jonna på e-post jonna@hammarbybandy.se så hjälper hon er att navigera.

När börjar säsongen?

Prel vecka 42/43 kör vi igång i Gubbängens skridsko- och bandyhall, lördag eller söndag. De första veckorna är enbart en gång i veckan, men från ca mitten av november, när isen ligger på Zinken, är det både lördagar och söndagar som gäller och då har vi all verksamhet på Zinkensdamm. Det går bra att ansluta från det att vi kommer till Zinkensdamm om man har svårt att ta sig till Gubbängen de första veckorna.

Vad kostar det?

Vi håller alltid ner priset! 1100 kr för ett barn, hela säsongen, då ingår också en del matcher med fri entré på våra dam- och herrmatcher samt möjlighet till en del föreningstider för friåkning samt extra träningstider på eftersäsongen i april för de som är sugna. Utöver deltagaravgiften tillkommer också en medlemsavgift på 250 kr för medlemskap i föreningen.

Är det skridsko- eller bandyskola?

Som namnet säger är det både och – men fokus ligger på skridskoåkningen. När vi kör två pass per helg så är det skridskofokus på ena passet och klubba & boll på det andra.

Vad behöver man för utrustning? 

Skridskor och hjälm är obligatoriskt för alla som befinner sig på isen. De som vill vara med på passen där vi kör med boll behöver också en bandyklubba.

Vem leder skridsko- och bandyskolan?

Ledare från Hammarby Bandys ungdomsorganisation.

Var kan jag ställa ytterligare frågor? 

Kontakta Jonna Nyman på Hammarby Bandys kansli: 070-3632506 / jonna@hammarbybandy.se.