Hammarby Bandys skridsko- och bandyskola – Stockholms bästa!

Anmälan är öppen för Stockholms bästa skridskoskola

Vi på Hammarby Bandy har i flera decennier lärt Stockholmsbarn att åka skridskor. Vi tycker att skridskoåkning är något för alla och att bandy är den vackraste sporten som finns. Efter att ha varit med i vår skridsko- eller bandyskola tror och hoppas vi att du tycker detsamma – för lägsta tänkbara pris erbjuder vi skridsko- och bandyskola hela helgerna, hela vintern. Säsongen 2023/24 startar upp i Gubbängens skridsko- och bandyhall och när Zinkensdamms is ligger så flyttar vi verksamheten till Zinken.

LÄS MER NEDAN ELLER GÅ VIDARE TILL ANMÄLAN DIREKT HÄR

Vem kan vara med?

Alla! Företrädelsevis är deltagarna tjejer födda mellan 2012-2018 och killar födda mellan 2015-2018, men vi har såväl yngre som äldre deltagare

När börjar säsongen?

Söndagen 22/10 (vecka 42) kör vi igång i Gubbängens skridsko- och bandyhall, kl 9.30-10.30. De första veckorna är enbart på söndagar, men från november är det både lördagar och söndagar som gäller. När isen på Zinkensdamm ligger så kommer alla pass att vara på Zinken.

Vad kostar det?

Vi håller alltid ner priset! 1050 kr för ett barn, hela säsongen. Utöver det tillkommer också en engångskostnad på 250 kr för medlemskap i föreningen.

Är det skridsko- eller bandyskola?

Som namnet säger är det både och – men fokus ligger på skridskoåkningen. När vi kör två pass per helg så är det skridskofokus på ena passet och klubba & boll på det andra.

Vad behöver man för utrustning? 

Skridskor och hjälm är obligatoriskt för alla som befinner sig på isen.

Vem leder skridsko- och bandyskolan?

Ledare från Hammarby Bandys ungdomsorganisation.

Var kan jag ställa ytterligare frågor? 

Kontakta Jonna Nyman på Hammarby Bandys kansli: 070-3632506 / jonna@hammarbybandy.se.

För ytterligare information samt anmälan trycker du här