Souvenirer

 

HIF-flagga Hammarby Bandy Zinkensdamm

Den här klassiska flaggan gjordes för första gången på 1970-talet och kom senare i en uppdaterad utgåva på 90-talet. Nu har vi fått äran att sälja den på nytt efter att ideella krafter designat flaggan – och där alla intäkter går till Hammarby Bandy. Flaggan är uppdaterad efter hur många svenska mästerskap som Hammarby IF vunnit fram till år 2020.

Flaggan är 100 cm bred och 70 cm hög. Designen är uppdaterad och nyskapad av en ideellt jobbande hammarbyit och informationen är baserad på den enorma kunskapskälla som finns på hifhistoria.se (den här gången vågar vi påstå att informationen över SM-guld är korrekt – det var den inte riktigt på 90-talet).

Flaggan finns i begränsad upplaga och kostar 250 kr (frakten inkluderad). Du köper den genom att:
1. swisha 250 kr till Hammarby IF Bandy på 123 209 63 37
2. mejla din postadress till marknad@hammarbybandy.se
3. Invänta att du får flaggan hemskickad! Vi har porto och paket redo.

 

Halsduk Hammarby Bandy Zinkensdamm

Pris: 200 kr.

Den fiktiva finalen

Konstnären Lars S Johanssons konsttryck av en fiktiv SM-final mellan Hammarby och Sirius på Studenternas. På bilden syns bland annat Hammarbyspelarna Stefan “Xet” Erixon och Rickard Koch.

Lars S Johansson: “Det var en påtänkt final mellan Sirius och Hammarby, där jag målat av spelarna och sedan målat av hur Studenternas såg ut för ett par år sedan. Det är bara fantasi alltihop egentligen, men jag gjorde målningen på olja och tryckte sedan upp den för att kunna stödja både Hammarby och Sirius.”

Size 60 x 45 cm.

Konsttrycket är i numrerad upplaga och finns att köpa på kansliet. Du kan läsa mer om Lars S Johanssons konstverk på hans hemsida http://www.larssjohansson.se. Vill du se oljemålningens original så finns den på polishuset i Uppsala.

Pris: 200 kr.

Entrén

Dieter Kunz målning av Zinkensdamms entré när några supportrar är på väg till match. Trycket är 60 x 43 cm och finns att köpa på kansliet.

Bakgrund: Den österrikiska konstnären Dieter Kunz följde med en vän på bandy. När de kom till Zinken får de se ett gäng Hammarbysupportrar på väg mot entrén. Kunz bestämmer sig för att måla av gänget. Han tar ett par foton med mobilkameran och gör sedan den här levande bilden av en matchkväll på Zinkensdamm.

Pris: 200 kr.

Bajenkonsts bandytavla

Emanuel från Bajenkonst har tilldelat Hammarby Bandy dessa grafiska bladen, där alla pengar tillfaller oss. Vi har ett antal kvar.

Pris: 1 000 kr.

Kansliet har öppet måndag-fredag, adressen är Ringvägen 16, Zinkensdamms tunnelbana. Vill du göra en beställning kan du mejla info@hammarbybandy.se eller ringa kansliet på 08-42 88 752.