Souvenirer

Vi säljer ut de souvenirer och litografier som vi har kvar sen tidigare säsonger. Grejerna går att köpa på kansliet och kan i undantagsfall också skickas.

Hammarby Bandy-jacka

Finns i storlekar L och XL. 200 kr.

T-shirt Stamgäst Zinken

T-shirt Hammarby Bandy. 150 kr

Halsduk Hammarby Bandy Zinkensdamm

Pris: 200 kr – Slutsålt.

Hammarby Bandy-handskar med mobiltouch

Vi säljer ut våra Hammarby Bandy-handskar. Både tumme och pekfinger har en öppning som gör att man kan använda sin touchscreen på mobilen utan att behöva ta av sig handsken. Handskarna kostar just nu bara en hundring.

Pris: 100 kr – Slutsålt.

Den fiktiva finalen

Konstnären Lars S Johanssons konsttryck av en fiktiv SM-final mellan Hammarby och Sirius på Studenternas. På bilden syns bland annat Hammarbyspelarna Stefan “Xet” Erixon och Rickard Koch.

Lars S Johansson: “Det var en påtänkt final mellan Sirius och Hammarby, där jag målat av spelarna och sedan målat av hur Studenternas såg ut för ett par år sedan. Det är bara fantasi alltihop egentligen, men jag gjorde målningen på olja och tryckte sedan upp den för att kunna stödja både Hammarby och Sirius.”

Size 60 x 45 cm.

Konsttrycket är i numrerad upplaga och finns att köpa på kansliet. Du kan läsa mer om Lars S Johanssons konstverk på hans hemsida http://www.larssjohansson.se. Vill du se oljemålningens original så finns den på polishuset i Uppsala.

Pris: 200 kr.

Entrén

Dieter Kunz målning av Zinkensdamms entré när några supportrar är på väg till match. Trycket är 60 x 43 cm och finns att köpa på kansliet.

Bakgrund: Den österrikiska konstnären Dieter Kunz följde med en vän på bandy. När de kom till Zinken får de se ett gäng Hammarbysupportrar på väg mot entrén. Kunz bestämmer sig för att måla av gänget. Han tar ett par foton med mobilkameran och gör sedan den här levande bilden av en matchkväll på Zinkensdamm.

Pris: 200 kr.

Bajenkonsts bandytavla

Emanuel från Bajenkonst har tilldelat Hammarby Bandy dessa grafiska bladen, där alla pengar tillfaller oss. Vi har ett antal kvar.

Pris: 1 000 kr.

Kansliet har öppet måndag-fredag, adressen är Ringvägen 16, Zinkensdamms tunnelbana. Vill du göra en beställning kan du mejla info@hammarbybandy.se eller ringa kansliet på 08-42 88 752.