Bandysäsongen 21/22 närmar sig slutet – det här hände & det här är på G

Sammanfattning signerat Hammarby IF Bandys styrelse. Nyttig information om vårt älskade Hammarby Bandy!

Snart är vintern slut. I detta nu håller säsongen på att slutföras men än är inte hela föreningen i mål. Många ungdomslag liksom utvecklingslaget har matcher kvar. På damsidan väntar en höjdpunkt i Victoria Cup mot ett av de bästa klubblagen som finns på seniornivå, nämligen AIK:s damer. Derbyt är på onsdag 3/2, säsongskortare (herr) går gratis och får bjuda med sig en vän på fri entré. För övriga är det direktinsläpp á 50 kr som gäller. Zinkentältet håller öppet.

Igår tampades vårt F17-lag om en SM-final men föll mot Villa Lidköping – säsongen från F17 är den bästa ett flicklag i Hammarby Bandy genomfört någonsin.

Även vår omtyckta skridsko- och bandyskola puttrar på i ett par veckor till med avslutning helgen 12-13 mars. 

För herrlaget blev det en ny elfteplats i år, seriens enda neutrala position. Årets placering ger dock en mer hoppfull känsla än den gjorde föregående år, vilket bland annat visas i den fas föreningen befinner sig i – vi ligger längre fram i vårt arbete med nästa års trupp nu än i fjol. I detta nu pågår en utvärdering av läget, där vårt sportsliga råd tillsammans med var och en av våra spelare och ledare går igenom säsongen och framtiden. Klart står att Axel Jansson avslutar sin elitkarriär för att satsa på det civila, vi tackar Axel för två fina säsonger i Hammarby!

Det här är några av säsongens höjdpunkter: 

Avgörandet borta mot Sirius, där David Brodén gjorde mål i matchens sista sekunder.

Segern mot AIK på Zinken, en match du kan se i sin helhet på vår youtube.

Annandagens arrangemang, där David Ritschard och Stella Explorer sjöng (kolla filmen nedan).

Bandyns dag – en heldag för barn och unga som avslutades med en fin seger mot Broberg Söderhamn.

Den otroliga vändningen mot Bollnäs, som du kan se här:

Kring föreningen händer det också mycket positivt! Först och främst är elitlicensen i hamn för nästkommande säsong – det kanske tydligaste tecknet på att vi är på rätt väg.

Utöver det kommer vi att ändra medlemskapet i Hammarby IF Bandy till att gälla över bandysäsongen snarare än över kalenderåret. Du som blir medlem ”i år” kommer därför bli medlem över verksamhetsåret 2022/23. Vi kommer med detta att digitalisera medlemskapet i föreningen, vilket leder till tydligare och bättre förmåner för våra medlemmar. 

Årsmötet för innevarande år kommer att ske onsdagen 15/6 på Zinkensdamm. 

Vi kan också berätta att vi i maj siktar på ett stort projekt som går under arbetsnamnet ”Zinkenloppet”. Mer information om allt det här kommer komma löpande på hammarbybandy.se – något som gäller för alla nyheter kring föreningen. 

Restaurangdriften kring Zinkentältet har varit fenomenal under säsongen, allra mest tack vare er gäster. Det har varit ett mycket gott uppträdande från samtliga gäster under våra arrangemang. Ekonomiskt är Zinkentältet en fin tillgång för Hammarby Bandy, allt arbete sker ideellt och vi kommer fortsätta att utveckla verksamheten sakta men säkert.

Marknadsgruppen i Hammarby Bandy kommer fram till midsommar att fokusera på partnersamarbeten, där en genomarbetad offensiv mot att rekrytera fler företag till Hammarby Bandys nätverk sjösätts. Säsongskorten till privatpersoner är planerade att släppas efter sommaren.  Har du någon vän, kollega eller ett företag som vill vara en del av Hammarby och bli en partner? Hör av dig till marknad@hammarbybandy.se!

Heja Hammarby! 

/Styrelsen Hammarby Bandy

Vill du ge respons på något kring våra arrangemang eller annat arbete inom föreningen kan du skriva det här. Självklart kan du vara anonym.