Zinkenloppet – Tack till alla deltagare och sponsorer!

Det är lite drygt en vecka sedan vi svettades tillsammans på löparbanorna på Zinkensdamm i årets upplaga av Zinkenloppet. I år samlade vi ihop 1864 starka varv och slog därmed tidigare rekordet med över 300 varv!
836 av varven i år samlades in av medlemmar i Bajen Fans, som för tredje året i rad var huvudpartners för loppet. Tack vare alla deltagare, alla som har hjälpt till kring loppet samt till alla som sponsrat på olika sätt, stort som smått, så fick vi vid Zinkenloppet ihop hela 95 664 kronor till Hammarbys bandysektion (även detta är nytt Zinkenloppetrekord!). En fantastisk start på den nya säsongen som vi nu laddar för fullt inför på alla plan!

 

Vi vill också gratulera tre löpare lite extra, som har vunnit priser i lottdragningen som vi gjordes efter loppet:
– Daniel Becker (1 st säsongskort till 2024/2025)
– Karin Boing (1 st signerad matchtröja från dam-/herrlaget)
– Fredrik Ollas (1 st signerad matchtröja från dam-/herrlaget)
Hör av er till oss så att ni kan hämta ut era priser!

Alla sponsorer till loppet kommer löpande under nästa vecka att presenteras här! Personlig sponsring swishas enklast in till 1232096337, skriv Zinkenloppet och deltagarens namn som meddelande! Vill du betala in sponsring på annat sätt eller är osäker på hur många varv den deltagare du vill sponsra fick ihop så hör av dig till oss på kansliet på 0709661889 eller info@hammarbybandy.se. Har du frågor om hur du kan bidra vid nästa års Zinkenloppet, eller på andra aktiviteter under säsongen är du också välkommen att höra av dig!

Foto: Stéfan Bertolotti