Snart är det premiär för Zinkenloppet!

Lördag den 14 maj är det premiär för Zinkenloppet – anmäl dig du också och var med och gör en viktig insats både för Hammarby Bandy och för UNHCR:s Ukraina-stöd.

OBS! Ny starttid för loppet. Läs mer här.

Vad är Zinkenloppet? Ett löplopp som pågår under 30 minuter. Idén går ut på att deltagarna tillsammans ska samla ihop så många varv som möjligt runt löparbanorna. Varje deltagare försöker samla ihop sponsorer (inget krav, man får vara med och delta utan sponsorer också) som är villiga att satsa en summa per varv. Det kan vara allt från en krona till många kronor per varv, beroende på hur många varv man förväntar att deltagaren orkar genomföra.

När och var? 14 maj 2022 klockan 11.30 på Zinkensdamms IP:s löparbanor. Diverse kringaktiviteter kommer anordnas under förmiddagen.

För vem? Zinkenloppet är för alla som vill göra en insats för Hammarby Bandy, deltagandet är gratis, vi hoppas få se allt från yngsta utövare i Hammarby Bandy till äldre förmågor delta i det nystartade loppet, varje varv räknas! Stora delar av våra representationslag i både dam och herr kommer delta så ta chansen att vara med på en rolig aktivitet tillsammans med våra a-lagsspelare.

För varje varv som loggas under Zinkenloppet får föreningen en intäkt. Den totala vinsten kommer fördelas mellan föreningen och UNHCR:s Ukraina-stöd.

Officiella sponsorer för Zinkenloppet är Bajen Fans och Branschbollen. De sponsrar alla deltagare med fem kronor per varv. Vill ditt företag också göra en liknande deal? Kontakta info@hammarbybandy.se.

Hur kan jag hjälpa? Du som deltagare kan samla in personliga sponsorer till loppet, där kan du dra ditt strå i stacken för att samla in pengar till loppet. En personlig sponsor kan vara en kollega, familjemedlem, ja, egentligen vem som helst som vill stötta ditt deltagande. Personliga sponsorer kan gå in med allt från 1-100 kronor per varv du tar dig runt Zinkens löparbanor. Så efter du anmält dig är det bara att fråga personer i din närhet om de vill sponsra dina varv.

Du kan också uppmana (och kanske även utmana) dina nära och kära att vara med och delta.

Vad ska jag göra om jag vill delta? Fyll i detta formulär. när du anmäler dig får du välja om du vill samla in personliga sponsorer eller inte. Vill du samla in egna kommer du få ett nytt formulär skickat till dig i samband med att du din anmälan är genomförd.

Topp fem i flest antal kronor per varv:

#63 Tom Nyström – 550 kr/varvet

#75 Lucas Dalin – 230 kr/varvet

#55 Robert Rimgård – 225 kr/varvet

#20 David Brodén – 223 kr/varvet

Tommy Malm, lagledare – 200 kr/varvet

Listan senast uppdaterad: 8 maj kl. 12.00

Gå in och anmäl dig och var med och samla in pengar till föreningen (och välgörenhet) på ett roligt sätt. Alla får vara med och alla deltar i sin egen takt!

Antal deltagare just nu: ca 70 stycken.

ANMÄL DIG TILL ZINKENLOPPET HÄR, ALLA VARV RÄKNAS!

McDonald’s kommer finnas på plats på eventområdet under dagen för loppet. De bjuder alla deltagare på glasskuponger och det kommer även erbjudas fler roliga aktiviteter för barn och unga. Vi bjuder även alla deltagare på fika efter avslutat lopp.