Summering av Tjejernas vecka – se reportaget med damlaget här

Dam- och ungdomsverksamheten i Hammarby Bandy har haft en tung vinter. P.g.a pandemin har inte seriespelet arrangerats och restriktionerna gör att de inte heller får byta om i omklädningsrum. Ändå har dom kört på.

Under den här bistra vintern (där bandyvädret förvisso länge varit strålande!) så vill vi lyfta det lojala arbete som spelarna i dam- och ungdomsorganisationen gör.

Du kan bl.a läsa intervjuer med Jonna och Olivia från damlaget eller se reportaget från en av veckans damträningar.

Läs intervjun med Olivia Dahlsten här!

Läs intervjun med Jonna Nyman här!

Visste du att 28% av Hammarby Bandys 500 st utövare är tjejer? I Bandyskolan är procenten ännu högre (31%). Av alla våra 89 st ledarroller i ungdomsverksamheten är 20 st kvinnor (22%) och ungefär samma procent gäller bland föreningens ca 700 medlemmar.

Av ungdomsverksamhetens elva träningsgrupper är det fyra st som riktar sig till tjejer, (flickor yngre, flickor äldre, F14 och F17) och den här veckan kommer lite extra fokus gå till just dom grupperna och damlaget, med målsättningen att aktivera ännu fler tjejer i Hammarby Bandy!

Vill du stötta dam och flickverksamheten?

Köp retro t-shirten i dammodell! Finns i storlekarna S,M,L –  Swisha 250:- (frakt inkluderat) till 123 209 63 37 och mejla storlek och postadress till marknad@hammarbybandy.se

Bli medlem (350 kr/år) – du kan bli medlem via swish och det enda du behöver göra är att swisha 350 kr till 123 209 63 37 och mejla ditt namn, personnummer och postadress till marknad@hammarbybandy.se.

Byt el-avtal till Boo Energi (vilket ger föreningen 1000 kr!) och där 500 kr går till valfritt ungdomslag. (www.booenergi.se/bajen) rabattkod: Bajen.

Vill du aktivera dig i Hammarby Bandy, till exempel börja spela? Mejla ungdomsbandy@hammarbybandy.se

Multimedia:

Använd gärna bilderna i dina sociala medier.

Tidigare har vi haft Bandyns dag som temavecka. 
Framöver kommer vi även ha fokus på Situation Stockholm.