Välkommen till Hammarby Bandy – Jesper Larsson!

Jesper Larsson, 27 år, är en försvarare/mittfältare från Bollnäs som under den senaste säsongen gick över till Västerås SK. Nu är ett 2-årsavtal skrivet med Hammarby Bandy och vi hälsar Jesper hjärtligt välkommen!

– Jesper är en gedigen och mångsidig spelare med stor spelförståelse. Han kan spela på flera positioner, men i första hand vill jag använda honom som en spelande back vilket också kommer att passa väldigt bra till kommande säsong. Jag är glad att Jesper ansluter till oss och att vi därmed får en ökad lagstyrka, säger huvudtränaren Misja Pasjkin.

Jesper kommenterar sin övergång med följande ord:
– För mig känns det väldigt bra att komma till Hammarby. Är oerhört motiverad att kunna bidra till att klubben når högre tabellplaceringar och därmed kan komma till den nivå som Hammarby bör ha. Känns som att hela föreningen har bra saker på gång. Jag får också möjlighet att tillsammans med min fru kunna få en positiv civil utveckling i Stockholm.

– Jag är övertygad om att Jesper kommer att passa in väldigt bra i vår förening. Han är en duktig och välutbildad bandyspelare som också kommer att kunna fortsätta sin civila karriär inom ekonomi, säger klubbchefen Pär Beckne.

En intervju med Jesper kommer längre fram.