Sociala projekt på fredagsmatchen

Nu på fredag den 31/1 kommer det att hända en hel del förutom bandy på Zinken.

Förutom mästarna från Villa/Lidköping kan vi med glädje välkomna vår mångåriga samarbetspartner Situation Stockholm som kommer att vara matchvärd.

Situation Stockholm är den utmärkta tidning som ni säkert har sett säljas i tunnelbanan och på offentliga platser. Före matchen kommer tidningen att säljas på Zinken och vi rekommenderar att ni köper ett ex och på så sätt stödjer de hemlösa i Stockholm. Hammarby Bandy kommer också att bjuda alla Situations Stockholms tidningssäljare på soppa före matchen. Vi hälsar också  IOGT-Stockholm, som också är en nära samarbetspartner, välkomna. Dom kommer att ett tält vid huvudentrén där dom bjuder på varm saft. Vidare är flera sponsorer med, så som ICA Borgholm.

Vi kan också hälsa Kompis Sverige välkomna. Det är en ideell organisation som jobbar med integration och som i första hand söker svenska kompisar till nyanlända. Mer om deras verksamhet kan du läsa här. Det är ca 30 st på plats på matchen, där vi givetvis bjuder på inträdet och hoppas att deras upplevelse leder till att dom blir Hammarbysupportrar.

Zinkentältet öppnar 17.00 med mat och dryck.
Matsedel i Zinkentältet:
Wienerschnitzel med rödvinsås och rösti.
Finsk korvgryta med ris.
Tysk köttsoppa med klimp.

Matsedel i VIP-matsalen:
Schweizisk fläskfilégryta med tysk pasta och sallad.

Biljetter till matchen köper du här! 

Magnusson