Semestern är slut – säsongen är här!

Nu kör vi i gång – här är information om Hammarby Bandys uppstart 2021/22.

Nu på måndag (9/8), är det dags för herrlaget att återgå till gemensam träning efter en månads individuell träning och detta gör dom på is i Gubbängens skridsko- och bandyhall.  

Under torsdagen samma vecka (12/8) kommer vi att ha öppet hus under a-lagsträningen med start kl 15.40. I rådande läge kommer max 300 personer att få vistas på läktarna, och det med anvisad sittplats. Vi har personal på plats som ser till att allt fungerar som planerat.
Träningens första halvtimme blir gemensam med alla föreningens lag: från herrlaget till yngsta deltagare. En perfekt möjlighet att se vår träningshall och vår förenings styrka och bredd – en fin sysselsättning för alla hammarbyiter innan Hammarby Fotboll möter serbiska Cucaricki i Europakvalet (kl 18.45)! 

Höstens första träningsmatch kommer att spelas mot Västerås SK, söndag 22/8 klockan 15, i ABB Arena, Västerås. Vi återkommer med matchschemat för herrlaget inom kort. 

 Vi fortsätter med säsongskortserbjudandet under hela augusti månad, med hoppet om att nå den högsta säsongskortsintäkten i föreningens historia, just i detta nu har vi sålt 320 st säsongskort (till unika personer, inga sponsorkort eller liknande är inräknat).

Med viljan om att ta oss dit, vilket då skulle innebära närmre 1000 sålda säsongskort, (med sponsorsäsongskort inräknat) har vi tagit beslutet om att förlänga perioden där säsongskorten går för kanonpris: 

Vuxen: 1400 kr (senare 1800 kr)
Pensionär/studerande: 1100 kr
Ungdom 13-18 år: 500 kr
   

Erbjudandet gäller i nästan fyra veckor till, så passa på att köpa säsongskort till kommande vinter på Zinken till ett schysst pris! Sprid gärna ordet till dina nära och kära också, du köper säsongskortet här. 

Vi vill också slå fjolårets 1000 ger 1000-siffra och är redan på god väg med över 130 st medlemmar. Medlemskapet i 1000 ger 1000, som är en flerårig kampanj för att stärka Hammarby Bandys ekonomi erbjuder bland annat ett presentkort på mat och dryck på våra hemmamatcher, och du får även ditt namn på hemsidan.  Här skaffar du ditt 1000 ger 1000 medlemskap!