Ramirent AB utvidgar sitt samarbete med Hammarby Bandy

Sedan en vecka tillbaka så har Hammarby Bandy tecknat ytterligare avtal med Ramirent, vilket leder till att de numera är en ny huvudpartner till oss.

Ramirent är en av de ledande aktörerna i Sverige och Europa/Skandinavien inom rentalverksamhet. Man är omfattande inom maskinuthyrning och övriga hjälpmedel inom bygg- och anläggningsbranschen och även till den fasta industrin.

–Att få in ytterligare en huvudpartner och det med en sådan erkänd och välrenommerad aktör som Ramirent så stärker vi såväl vår grund som vårt eget varumärke, säger Jan Henriksson, ordförande i Hammarby Bandy.

–Vi ser fram emot ett långvarigt och fortsatt gott samarbete som nu också har ökat i omfattning, säger Janne Henriksson.

–Detta samarbete utgör en viktig del i våra ambitioner att vara en samhällsaktiv aktör och med ett stort socialt engagemang. Hammarby Bandy ser vi som en bra och viktig verksamhet för hela vårt samhälle och inte minst i Stockholmsområdet. Att kunna attrahera såväl barn, ungdomar som seniorelit på både herr- och damsidan är något som tilltalar oss och som vi även gärna är en del av, säger Erik Bengtsson, koncernchef på Ramirent.