Seger mot Vetlanda – förlustfri svit på fyra

Som avslutning på lägerhelgen spelade herrlaget en träningsmatch mot Vetlanda BK, laget stod för en fin insats i Hydro Arena och kunde till slut vinna med 5-4.

Hammarby tog under söndagen en rättvis seger mot Vetlanda BK, i stora delar av både första och andra halvlek spelade Bajen riktigt fin bandy med en samlad defensiv och många delaktiga i spelet över hela banan. Även målvakten Filip Mörkdal gjorde en bra match. Hammarby Bandy har nu fyra raka träningsmatcher utan förlust: Sirius, Boltic, Vänersborg och Vetlanda.

Under helgen som har spenderats på huvudtränare Claessons gård i Småland har laget ägnat en hel del tid åt att analysera sitt eget spel och pratat om vad som krävs för att ta nästa steg nu när säsongen närmar sig, under den första delen av försäsongen har man blandat och gett resultatmässigt, i dag såg det ut som att saker börja falla på plats och med den här segern, bra snack under helgen och en väl genomförd match i fredags gör att laget vänder tillbaka till Stockholm med en hel del positiva saker med i bagaget. Det här var försäsongens sista bortatripp – nu väntar bara två träningsmatcher till på hemmaplan och sedan drar serien i gång.

Vi riktar ett stort tack till IK Pluntan som sponsrade laget med mat under den gångna helgen.

Matcher innan serien drar igång:

Hammarby-Motala, onsdag 12/10 klockan 17.00. Hammarby-AIK, lördag 22/10 klockan 13.20. Båda matcherna spelas i Gubbängens skridsko- och bandyhall och biljetter kan du köpa här.

Elitserien drar i gång 28/10 och i den första omgången ställs Hammarby mot Broberg på bortaplan, dit arrangerar vi en supporterbuss och den bokar du din plats på här.

SÄSONGSKORT 22/23