Äntligen bandymatch i Stockholm!

Vi gör oss redo för match i Svenska cupen. I morgon, onsdag 4/10 kl 19.30 ställs Hammarby Bandy mot Villa Lidköping. För dig som har säsongskort är det fri entré, i övrigt kan du köpa biljetter till en kostnad mellan 50-100 kr.

Hammarby Bandy – Villa Lidköping, onsdag 4/10

Hammarby har inlett Svenska cupen-spelet med matcher utanför huvudsta’n, men nu när Villa Lidköping kommer på besök får vi äntligen spela på hemmaplan. Villa Lidköping leder den södra gruppen, medan Hammarby har tagit två segrar liksom åkt på två förluster.

Matchstart och arena: kl 19.30 i Gubbängens skridsko- och bandyhall.
Upptaktsträff: För sponsorer och 1000 ger 1000-medlemmar håller vi upptaktsträff. Vi öppnar serveringen kl 17 och startar upptakten kl 17.30.
Säsongskortsutdelning: Du som köpt säsongskort hämtar upp det i entrén när du kommer på plats. Mellan kl 17-18.30 har vi öppet i entrén som är närmare Örbyvägen – den leder rakt upp i serveringen. Klockan 18.30 öppnar vi huvudentrén.
Har du köpt souvenirer till ditt säsongskort får du dom prylarna då också.
Mat och dryck: Kommer att finnas på plats.
Kiosker: Det kommer finnas en kiosk öppen från det att vi öppnar entréerna. Nytt för i år är att kioskerna på våra matcher hålls i damlagets regi.

Du som köper säsongskort kommer ha fri entré – säsongskort köper du här.

Vill du bara köpa biljetter till den här matchen? Då gör du det här. 

Vill du livestreama matchen? Då gör du det här.

Vill du läsa på inför matchen? Då har du vår intervju med Melker Broberg här.