Nästa hemmamatch blir ”en dröm för alla”

På onsdag 13:e november, klockan 19.00, så spelar Hammarby mot Edsbyn i vad vi kallar Ungdomsmatchen – en dröm för alla.
Matchen blir en satsning från Hammarby Bandy i att generera intäkter till ungdomslagen.

Ungdomsmatchen – En dröm för alla

Hammarby Bandy IF ska fostra egna produkter till A-laget. Det är föreningens uttalade mål och läget för att börja göra det är nu kanske bättre än någonsin. Varför? För att bandyhallen i Gubbängen står redo nästa år, vilket gör att Stockholmsbandyn äntligen får förutsättningar som går att jämföra med övriga Bandysverige. För att kunna synkronisera en ny, långsiktig och hållbar satsning med den utmaning vi just nu har för våra 300 ungdomsspelare så söker vi din assistans!

Därför kommer onsdagens match mot Edsbyn att tillägnas Hammarby Bandy IF:s ungdomsspelare. Matchvärdskapets intäkter går helt till ungdomslagen, vi kommer ha insamlingar, intervjuer och andra matchrelaterade händelser som fokuserar på ungdomslagen, och vi kommer ha en swishkampanj (märk din insättning ”Ungdomsbandyn”!) som börjar i dag, för att pågå över nästa veckas Edsbynmatch, och sedan avslutas i matchen hemma mot Bollnäs (ons 20 nov).

Hammarby Bandy behöver ungdomar och ungdomsbandyn i Hammarby behöver oss alla för att ladda batterierna. Och du, det allra viktigaste i den här kampanjen, det är såklart att du går på matchen mot Edsbyn.

För en grönvit framtid!

Hammarby Bandy

Swisha Hammarby Bandy IF: 123 209 63 37
Märk insättningen ”Ungdomsbandyn”

Köp biljetter här

Foton: Romus Ramström. Collage: Hammarby Bandy.