Lukas Forsström klar för Hammarby Bandy

Lukas Forsström, 20 år, är en av Sveriges mest lovande bandyspelare. Han har oftast spelat som vänsterhalv och har under de 6 senaste säsongerna representerat IFK Vänersborg. Nu är ett 2-årsavtal skrivet med oss och vi hälsar Lukas hjärtligt välkommen till Hammarby Bandy!

-Lukas är en stor talang med bra skridskoåkning och speluppfattning samt en riktigt bra ”passningsklubba”. Jag är övertygad om att han kommer att göra stor nytta hos oss och tillföra mycket i vårt spel, säger huvudtränaren Misja Pasjkin.

Lukas kommenterar sin övergång med följande ord:
-Detta känns väldigt bra! Utöver att jag ser fram emot en spännande resa med Hammarby, så får jag också bra möjlighet med min fortsatta yrkesutveckling som snickare/träarbetare. Dessutom är det ju stort i sig att komma till Stockholm och Hammarby. Jag vill också tacka IFK Vänersborg för alla fina år och hoppas att klubben snart är tillbaka i Elitserien.

-Det är oerhört roligt att få in en så etablerad, men samtidigt ung och utvecklingsbar, spelare som Lukas. Han har ju fina meriter från bl a P19-landslag. Vi ska tillse att han får bästa tänkbara förutsättningar att trivas i Stockholm och hos oss, säger klubbchefen Pär Beckne.

Välkommen  till Hammarby Bandy, Lukas!

En intervju med Lukas kommer längre fram!