Jonas Lindqvist inför annandagen: ”Det är den stora dagen”

Laget är i dag (lördag) tillbaka i träning igen efter några dagars julledighet, huvudtränare "Linkan" är inspirerad inför annandagsmatchen på Zinken.

I morgon är den stora dagen, det är lite bandyns julafton känns det som. Det är inspirerande att vara tillbaka med alla spelare friska och på tå igen efter den tuffa perioden med mycket sjukdomar och så vidare. Det är också väldigt kul att vi ska få spela inför storpublik i morgon, säger Jonas.

Nu har vi fått någon dag ledigt, och det tror jag är bra för oss, nu blir det lite som en nystart på det hela. Nu kommer vi tillbaka pigga och fräscha inför annandagen så det är klart det betyder mycket att vi alla är utvilade nu. Vi är en tunn trupp och vi behöver ju ha med alla på banan, så är det ju.

Det täta matchandet fortsätter. Det är juldagen i dag och vi har tre matcher kvar att spela innan nyår. Det är inte optimalt men det är så läget ser ut, det är ju ett tätt schema för alla lag nu. Det är bara att försöka hålla oss friska och skadefria. Men det är riktigt kul att spela matcher nu när vi har alla spelare tillbaka. Robert Rimgård har ju några veckor kvar att återhämta sig men förutom honom så är alla redo för spel, säger Jonas.

Har du något att säga till supportrarna?

Ni är alla varmt välkomna till Zinken i morgon, vi behöver ert magiska stöd! Det kommer bli riktigt läckert, så jag hoppas vi ses i morgon!

Mer information om annandagsmatchen mot Sirius kan du läsa här.

KÖP BILJETTER HÄR: https://www.nortic.se/dagny/show/122174