Välkommen till Zinken på annandagen

All information du behöver veta om annandagen.

På annandagen klockan 15.00 ställs Hammarby mot Sirius på Zinkensdamm. Då regeringens nya restriktioner inte berör utomhusarrangemang har vi möjlighet till storskalig publik – men vi önskar självklart att alla våra besökare visar hänsyn och respekt jämte varandra och är lyhörda inför all information.

ANTAL SÅLDA BILJETTER JUST NU: 3030 st (26/12 kl 09.00)

Till Zinkentältet behöver man ha ett covidpass, vilket först och främst kontrolleras vid huvudentrén på Zinkensdamm: där får man ett band som sedan visas upp för entrévärdarna in till Zinkentältet. Nytt för annandagen blir att alla gäster sedan direkt hänvisas till en sittplats (max 8 platser per sällskap).
Utöver Zinkentältets servering kommer vi även att ha två uteserveringar i direktanslutning till tältet – en trivsam nyhet som kommer underlätta för alla besökare.

Utöver ovanstående har vi under arrangemanget ordinarie kioskverksamhet, souvenirförsäljning, bollkastning och 50/50-lotterier liksom två olika food trucks på plats som utlovar deluxe-käk. Vi rekommenderar köp av våra sitt/stå-underlag och Huskipläden för er som behöver ha lite extra värme på läktaren.

Schemat för dagen:
kl 13.00 – Entréer och Zinkentältet öppnar.
kl 14.40 – Ta plats på läktaren! David Ritschard och Stella Explorer sjunger ”Vi ses snart igen!”, efter det tar juryn från Hammarby Bandys hall of fame mikrofonen.
kl 15.00 – matchstart Hammarby – Sirius.

Biljettpriserna till matchen är enligt följande:

Fram till 24:e december kl. 23.59:
Vuxen – 150 kr;
Pensionär/student: 100 kr;
Ungdom 12-18 år: 50 kr.

Från och med 25:e december kl 00.00:
Vuxen – 180 kr;
Pensionär/student: 120 kr;
Ungdom 12-18 år: 80 kr.

Biljetterna ovan köper du via Nortic och du når deras hemsida genom att trycka här.

På matchdag går det självklart att köpa biljetter via direktinsläpp, men då är priset ytterligare några kronor dyrare. Vi uppmanar våra besökare att komma i god tid för att undvika köer och att köpa förköp – det är billigare för dig och mycket bättre för publikflödet.

Matsedel i Zinkentältet:
Schnitzelmacka – 70 kr;
Gulaschsoppa med brötchen – 70 krIsterband med kokt potatis och rödbetor – 100 kr;
Stekt fläsk med löksås – 100 kr;
Chiliconcarne med ris – 100 kr.

Översiktskarta Zinken på annandagen:

KÖP BILJETTER HÄR!