Info från klubben: Fest, medlemskap & gräsroten

På tisdag är sista dagen att beställa middag på avslutsningsfesten på fredag, 13/3.

Avslutningsfesten! 

På fredag, den 13/3, så är det avslutningsfest i Zinkentältet. Vi öppnar för after work kl 16.00, och i entrébiljetten ingår käk.
Du anmäler dig genom att swisha 150 kr till Bajen Bandy på nr. 123 542 00 39 samt mejlar din närvaro till info@hammarbybandy.se.

Obs! Det är mycket viktigt att du anmäler din närvaro på ovanstående mejl eftersom festen är för slutet sällskap. O.S.A senast på tisdag 10/3.

A-lagsspelare herr & dam, u19-spelare, funktionärer och ungdomsledare får gratis entré/mat.

Gräsroten!

Du som har ett konto på Svenska spel kan logga in här och lägga till Hammarby Bandy som favoritklubb.

Hammarby Fotboll var det överlägset populäraste laget när fotbollen fanns som valmöjlighet. Men p.g.a att fotbollsallsvenskan har en ny sponsor så är det valet inte längre möjligt – det är därför fullt rimligt att göra Hammarby Bandy till en av Sveriges mest valda föreningar.

Auktioner! 

Vi har en pågående auktion på Fredrik Larssons tröja. Flera andra matchtröjor är uppbokade av sponsorer och samarbetspartners, men en stor hög av spelartröjor kommer att auktioneras ut på avslutningsfesten. Eventuellt kvarvarande tröjor läggs ut på Tradera efter festen.

Nedmontering av Zinkentältet! 

På måndagen 16/3, från förmiddag till kväll så börjar nedmonteringen av Zinkentältets golv. Vill du hjälpa till med det är du hjärtligt välkommen ner till Zinken. Nedmonteringen av själva tältet följer förmodligen under veckan efter. Även då behövs assistans.

Medlemskap! 

Vi vill påminna dig om att det är ovärderligt för oss att ha dig som medlem. Det är ditt sätt att kunna påverka föreningen och medlemsavgiften är ett välkommet ekonomiskt tillskott.

För att bli medlem betalar du in in 350:- (eller 250:- om du är under 18 år) på Hammarby IF:s postgiro 85 54 36-2
Ange namn, personnummer, mejladress och BANDY på inbetalningen.

Obs! Ett medlemskap i Hammarby Bandy köper man per kalenderår (1:a januari till 31:a december). Är du osäker på om du är medlem för 2020? Mejla ditt namn till info@hammarbybandy.se, så kollar vi.

/CL