Hammarby Bandy kallar till årsmöte

Hammarby Bandy håller årsmöte onsdag 15/6 kl 18.00 på Zinkensdamm. Vill du, som medlem, ha årsmöteshandlingarna (finns tillgängliga från 8/6) så mejlar du info@hammarbybandy.se

Vill du gå på mötet? Du som är medlem är välkommen och du prickas av vid din ankomst, mötet hålls på Zinkensdamm.

Vill du ha årsmöteshandlingarna? De kommer att finnas tillgängliga från en vecka innan mötet, 8/6. Vill du ha dem så skickar du ett mejl till info@hammarbybandy.se.

Årsmötet hålls alltså om drygt en vecka, onsdag 15 juni klockan 18.00. Är du osäker på om du är medlem kan du mejla till info@hammarbybandy.se.

Väl mött, för en grönvit framtid!


BLI MEDLEM GENOM ATT TRYCKA HÄR.

VALBEREDNINGENS FÖRSLAG TILL STYRELSE I HAMMARBY BANDY 22/23 KAN DU LÄSA HÄR.

Priser: 

350:- ordinarie medlemskap
250:- om du är under 18 år
6000:- ständigt medlemskap 

Info från styrelsen:

Teckna nytt medlemskap – det bästa på länge!

Vi på Hammarby Bandy siktar på att bli 1000 medlemmar och för att nå dit har vi nu gjort flertalet förbättringar i vår hantering av medlemskapet. Vi har tagit över medlemshanteringen från Hammarby IFs huvudförening. Vi har också lagt ett förslag till vårt årsmöte (kl 18, den 15 juni på Zinken) om att förändra medlemskapet så det gäller över bandyåret snarare än kalenderåret. Det innebär att du som löser ett medlemskap nu kommer vara medlem hela vägen till efter sommaren 2023.  

Som medlem, 350 kr för vuxna, kommer du direkt i din mobiltelefon ha förtur på information från klubben, du kommer få erbjudanden från både oss och våra samarbetspartners – bland annat kommer vi utforma medlemstider för dig som vill lira bandy eller åka skridskor i vinter.


Processen för att bli medlem är också den förenklad, det tar dig ett par minuter på sin höjd och du kan betala med exempelvis swish om du vill det.

För föreningsdemokratin, för Hammarby Bandy! Bli medlem genom att trycka här.