Ännu en pusselbit på plats i herrlagets truppbygge – Oskar Westh ansluter till Hammarby

Oskar Westh, 24 år, är en framstående hårt arbetande mittfältare från Bollnäs som nu har bestämt sig för ett miljöombyte. Oskar har under de senaste säsongerna tagit stora steg och haft en framträdande roll under Bollnäs utveckling till ett topplag. Nu är ett 2-årsavtal skrivet med oss och vi hälsar Oskar hjärtligt välkommen till Hammarby Bandy!

-Att få in Oskar är en viktig pusselbit i den truppombyggnad som vi nu gör. Han kommer med sina offensiva egenskaper att kunna starkt medverka till ett ännu mer framåtlutat spel och att vi ska stå för hårt arbete kryddat med fart och finess. Vi ska helt enkelt spela en fartfylld bandy, som både publik och spelare uppskattar, säger huvudtränaren Misja Pasjkin.

Oskar kommenterar sin övergång med följande ord:
-Detta är ett stort steg för mig. Att byta miljön från Bollnäs där jag spelat sedan knatteåldern och där jag har vuxit upp är inget lätt beslut, men jag känner att tiden är inne att ta ett nytt steg i min karriär och Hammarby är en väldigt attraktiv klubb att gå till. Det känns verkligen som en spännande satsning som man nu gör i klubben. Jag ser enormt mycket fram emot att få vara en del av detta. Att jag har många vänner i Stockholm och i och runt föreningen har ju dessutom förstås haft stor betydelse för mitt beslut.

-Det känns fantastisk att få in en så attraktiv spelare som Oskar. Trots sina 24 år är han en erfaren och framträdande bandyspelare, som säkert kommer att kunna utvecklas ytterligare hos oss. Rekryteringen av Oskar är också ett kvitto på att vår genomtänkta strategi och väl avvägda satsning är attraktiv. Truppbygget 24/25 påbörjades redan under senhösten och det är nu under några veckor i mars-april som vi därmed har kunnat verkställa det som vi har förberett under en längre tid, säger klubbchefen Pär Beckne

En intervju med Oskar kommer längre fram!