Zinkenloppet klockan 13.00 i dag

Det är dags för premiär av Zinkenloppet, vi anordnar aktiviteter på Zinken från klockan 11.30 och vi hoppas att så många som möjligt kan delta, mer information hittar du här.

Zinkenloppet, 14/5 klockan 13.00 – anmäl dig i detta formulär. Hur många varv runt Zinkensdamms löparbanor klarar du på 30 minuter?

Vad händer under dagen?

11.30: Ansiktsmålning, pyssel, kiosk med bland annat korv och fika. Passa på att komma tidigt och umgås med dina bandykompisar och träffa spelare från våra a-lag.

12.45: Gemensam uppvärmning och information om loppet

13.00: Start Zinkenloppet (så många varv som möjligt runt Zinkens löparbanor som möjligt på 30 minuter).

McDonald’s Hornsgatan kommer finnas på plats och erbjuda bland annat ansiktsmålning och pyssel för de yngre. Efter loppet kommer deltagarna bjudas på en varsin glasskupong.

Senare under eftermiddagen kommer ni som är nyfikna även få chansen att se på amerikansk fotboll på Zinken, Stockholm Mean Machines möter Oslo Vikings i Scandinavian Cup, matchen startar klockan 15.00. Fritt inträde för alla som deltagit i Zinkenloppet.

Mer information om själva loppet:

För varje varv som loggas under Zinkenloppet får föreningen en intäkt. Den totala vinsten kommer fördelas mellan föreningen och UNHCR:s Ukraina-stöd. Under en halvtimme ska deltagarna tillsammans samla ihop så många varv som möjligt runt löparbanorna på Zinkensdamms IP. Du deltar helt i din egen takt och för varje varv du tar dig runt får vår förening en ekonomisk intäkt, med hjälp av loppets centrala sponsorer, Bajen Fans och Branschbollen.

Du som deltar kan även samla in personliga sponsorer till loppet. En personlig sponsor kan vara en kollega, familjemedlem, ja, egentligen vem som helst som vill stötta ditt deltagande. Personliga sponsorer kan gå in med allt från 1-100 kronor per varv du tar dig runt Zinkens löparbanor. Så efter du anmält dig är det bara att fråga personer i din närhet om de vill sponsra dina varv.

I anmälningsformuläret kan du själv bestämma om du vill samla in personliga sponsorer eller inte, om du vill göra ett försök så får du ett nytt formulär skickat till dig i samband med att din anmälan är genomförd.

TOPP FEM I FLEST ANTAL KRONOR PER VARV, BLAND SPELARE I VÅRA A-LAG:

Monica Åkerström – 650 kr/varvet

#63 Tom Nyström – 575 kr/varvet

#75 Lucas Dalin – 360 kr/varvet

#55 Robert Rimgård – 340 kr/varvet

#20 David Brodén – 323 kr/varvet

Listan senast uppdaterad: 14 maj kl. 09.30

Gå in och anmäl dig och var med och samla in pengar till föreningen (och välgörenhet) på ett roligt sätt. Alla får vara med och som sagt så deltar alla i sin egen takt.

ANMÄL DIG HÄR – VARJE VARV RÄKNAS!

Antal deltagare just nu: ca 125 stycken.