Vinster i väst!

Andra dagen, andra matchen, andra vinsten. Efter en kämpainsats med mycket fysiska situationer och hårt spel vinner vi med 4-2.

Matchen rivstartar efter att Vänersborg får ett mål som alla spelare i Bajen upplever tar i stolpen och studsar ut. Vi kontrollerar dock spelet och håller ett högt tempo med mycket fart i anfallsspelet, vilket lönar sig. Två kanoner signerade Inez Edenberg letar sig in och vi leder med 2-1 efter 10 minuter.

Matchen börjar sätta sig mer och båda lagen spelar fin bandy. Efter 19 minuter kommer Vänersborgs kapten Filippa Bogfors igenom och sätter 2-2 i nättaket. Vi tar över mer och mer av spelet, vilket lönar sig: Sophia Wikström sätter en raket till 3-2 i 33:e minuten med assist från Klara Sörbom.

3-2 står sig till halvtid, och tack vare ett magnifikt målvaktsspel av Alva Barvaeus, som blandar flertalet frilägesräddningar med TV-räddningar på distansskott, står sig resultatet hela vägen till 89:e minuten. Då kommer Inez Edenberg i ett bra läge, men får en tackling som gjorde ont på henne. Utvisning på Vänersborgs-försvararen och straff för oss. Då kliver backen Alice Niring fram och gör sitt första A-lagsmål från straffpunkten. 4-2 slutar matchen, vi tar med oss 4 poäng, 7 vinster av 7 möjliga och ett grymt självförtroende.

/Love