Grattis ”Jugge” – både etta och tvåa i bollkastningen

Jörgen Persson kammade hem kanonpriser i årets sista match. Här ger han sitt hemliga framgångsrecept så fler har chansen på vinst nästa säsong.

Av hundratalet inkastade bollar så var samma person både bäst och nästbäst och vinner således två biljetter till bandyns SM-final liksom en massage hos Ta Tag. Vinnaren är ”Jugge”, som varit med och roddat kring mycket av årets Zinkentältet och också är ungdomsledare i Hammarby Bandys organisation sen över tio år. I det senare ligger framgångsreceptet som gör honom till Zinkenpublikens kanske mest pricksäkra bollkastare.

–Har man varit ledare eller bandyförälder så har man stått och kastat in otaliga bollar på isen vid varenda skottövning, det är inte konstigt att man fått bra känsla, säger Jörgen ”Jugge” Persson.

–Jag stod senast i går (måndag) och hivade in bollar från p19-lagets träning, så storformen lär sitta i även nästa säsong men jag hoppas att fler kan utmana om priserna då, säger han.

Grattis, säger vi på Hammarby Bandy, och ser framemot nästa vinter med än fler deltagare i våra lotterier och tävlingar.

50/50-lotteriet: Petra Z med ett telefonnummer som slutar på 515 vann 2910 kronor. En lika stor summa tillfaller föreningen. Vinnaren är kontaktad och får sina pengar överförda inom kort. Grattis!

Bollkastningen:

Första pris: boll 203 – 2 st biljetter till SM-finalen på Studenternas den 19:e mars.
Andra pris: boll 245 – 30 minuters massage hos Ta Tag
Tredje pris: boll 191 – termos från Hammarby Bandy

Stort tack för den här säsongen!