Vill du jobba i vår styrelse?

Var med och utveckla vår grönvita klubb till en ännu större och starkare bandyförening för barn, ungdomar och elit!

Du som följer något av alla våra lag på Zinkensdamm, herrlaget, damlaget, något av alla våra ungdomslag eller bandyskolan är en viktig person för vår klubb. Dina tankar och ditt arbete hur vi kan bli ännu bättre för bandyn och för alla aktiva och supportrar är värdefulla för oss.

Som alla vet är det osäkra tider och det gäller också för bandyidrotten och Hammarby Bandy. Det gör allas vårt engagemang än viktigare.

Du är lika välkommen oavsett om du vill jobba med bandyskolan, ekonomin, ungdomsbandyn, eventen kring elitseriematcherna, marknadsfrågor, kommunikation eller annat som gör klubben ännu bättre. Det viktigaste är att du har ett intresse och att du är beredd att aktivt arbeta tillsammans med andra på ett konstruktivt sätt. Vi utvecklar vår klubb tillsammans.

Styrelsen för Hammarby Bandy möts minst en gång i månaden och däremellan har man ofta någon eller några uppgifter att jobba med. Alla jobbar ideellt och man gör så mycket man kan, vill och hinner i tätt samarbete med sina styrelsekollegor och andra bajare inom bandyn.

Är du intresserad av att vara med? Eller känner du någon annan som är det? Kontakta valberedningen senast den 10 maj genom valberedningens ordförande Helene Lindstrand (helene_lindstrand@hotmail.com eller 072-569 88 40).

Grönvita hälsningar,

Valberedningen:
Helene Lindstrand
Jens Göthberg
Anders Malmqvist