Vi är samarbetspartners till Hammarby Bandy!

Hammarby Bandy presenterar stolt en ny vända av samarbeten inför vintern. Tillsammans är vi Hammarby Bandy!

R.A Trädgård & Markservice AB – R.A Trädgård & Markservice har varit med och samarbetat med Hammarby Bandy i många år, och är ett spetskompetensföretag inom alla områden för underhåll av utemiljö. R.A erbjuder anläggning, skötsel och underhåll av park och fastighetsmark. Kontakta dom om du har idéer eller planer på att anlägga något, så får du tips och kostnadsförslag, oavsett om du är privatperson eller företag.

Vida Logistics – Vidas logistikkoncept erbjuder ett flertal tjänster med anknytning till förpackning och logistik. Inom ramen för vår helhetslösning kan vi ta hand om lagerhållning, internlogistik, emballering och mycket annat åt våra kunder. Målet är att alltid kunna erbjuda rätt lösning för logistikbehovet hos varje enskild kund.

Value One – Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering.
ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder opererar såväl nationellt som globalt. Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför.

Lagerstedts Bil – Auktoriserad märkesverkstad för Ford. Vi förenar nybilsförsäljning med komplett verkstadsservice, det gör att ditt köp hos oss blir tryggt. Både krockskador och service lämnas där du köpt bilen. Hos oss finns mångårig erfarenhet av auktoriserad verkstadsservice. Vi arbetar hårt för kontinuerlig vidareutbildning och för att dra nytta av ny teknik som ständigt utvecklas. Privatkunder eller företagskunder är lika välkomna. Vi erbjuder dig heltäckande service när det gäller Ford.

IK Pluntan – IK Pluntan är en supporterförening som sedan många år arbetar för att främja bandysporten. Pluntans arbete riktar sig till bandysporten i allmänhet och till Hammarby Bandy i synnerhet.

Vi söker givetvis fler samarbetspartners, vill du bli en av oss? Mejla viktor@hammarbybandy.se eller ring 076 851 86 60

Vill du se samtliga våra samarbetspartners för säsongen 2021/22 kan du trycka här.