Vi är Hammarby Bandys samarbetspartners 20/21

Följande företag har stor betydelse för Hammarby Bandy inför stundande säsong.

Grönsakshuset är en av Hammarby Bandys huvudsponsor.
”Grönsakshuset är en rikstäckande leverantör med kontor och lager över hela Sverige. Med dagliga leveranser förser vi restauranger, cafeér, butiker, skolor, sjukhus osv med frukt & grönt.”


R.A Trädgård är en mångårig storsponsor till Hammarby Bandy.
”R.A Trädgård & Markservice AB är ett spetskompetens- företag inom alla områden för underhåll av utemiljö. Vi erbjuder anläggning, skötsel och underhåll av park och fastighetsmark. Kontakta oss om du har idéer eller planer på att anlägga något, så ger vi dig tips och kostnadsförslag. Vi arbetar med både företag och privatkunder.”


SEAT Stockholm har flertalet bilar som leasas av spelare och ledare inom Hammarby Bandy.
”När du sätter dig bakom ratten i en SEAT, kan du se fram emot mer än en biltur. Förvänta dig en upplevelse. Du förstår, vår filosofi handlar inte bara om att producera högteknologiska bilar idag. Vi vill också öka körglädjen på vägarna långt in i framtiden. Vi vill ge tekniken en känsla och designen ett syfte.”


Det finns få företag som gör svenskt idrottsliv en så stor tjänst som Ica Borgholm. Ica Borgholm är en mångårig storsponsor till Hammarby Bandy.

Allians Revision & Redovisning är en mångårig storsponsor till Hammarby Bandy.
”Vi är en fullservicebyrå i tiden. Med det menar vi att alla våra former av ekonomitjänster är anpassade till dig. Har du ett mål så kan vi hjälpa dig med att uppnå det. Oavsett om du ska gå igenom din bokföring eller göra ett företagsförvärv.”


WeCall är ett av Sveriges ledande callcenterbolag med ca 25 anställda. Idag finns vi även i Umeå, Östersund och Stockholm med kunder i Norden och delar av Europa. Vi levererar telefontjänster på svenska, finska, norska, spanska och engelska.

Vi vill även presentera nedanstående samarbetspartners. Här kan du se namnen på alla de företag som samarbetar med Hammarby Bandy 20/21.

Hammarby Bandy tackar för samarbete och stöd i den omtumlande situation som råder. Ovanstående företag betyder mycket för oss. Fler företag kommer att presenteras på fredag, 6 november.