Vi är Hammarby Bandys samarbetspartners 20/21

Följande företag har stor betydelse för Hammarby Bandy inför stundande säsong.


Boo Energi är en ny samarbetspartner till Hammarby Bandy och en både spännande och betydande sådan. 

Boo Energi är en ny samarbetspartner till Hammarby Bandy och en både spännande och betydande sådan.
”Boo Energi erbjuder alltid utmärkta priser, utan dolda avgifter till bra avtalsvillkor, de värnar om vår miljö och all el från Boo Energi är till 100 % från förnyelsebara energikällor. De klimatkompenserar för all el som deras kunder använder, vilket innebär att kunderna hos Boo Energi bidrar till minskade koldioxidutsläpp utan att det kostar något extra.”
Byt till Boo Energi och få ett utmärkt elpris samtidigt som du bidrar till vårt klimat. För varje nytt avtal går 1000 kr till Hammarby Bandy! Klicka här för att göra det!


Boo Energi är ett klimatsmart val – och byter du elavtal till Boo Energi så får Hammarby Bandy 1000 kr! Klicka här för att göra det!


Craft är för tredje säsongen materialpartner till Hammarby Bandy. 
”Vi är ett sportvarumärke som utvecklar sportkläder av hög teknologisk kvalitet.”

Djurö Gräv har sponsrat olika Hammarbyföreningar i över 20 år och är med en stöttepelare inom HIF.

Intersport är en flerårig samarbetspartner till Hammarby Bandy, där deras klubbshop säljer våra craftkläder som spelarna i föreningen har. Även du är välkommen att göra ett köp – kläderna hämtar du sedan i Intersport-butiken i Skrapan – eller så får du dom hemskickade.

Thermaenius & Son är för andra året i rad en betydande samarbetspartner för Hammarby Bandy.

Vi vill även presentera nedanstående samarbetspartners. Här kan du se namnen på alla de företag som samarbetar med Hammarby Bandy 20/21.