Välkommen till Hammarby Bandy, Olle Berglund!

Olle Berglund, 27 år, är en erkänt duktig och erfaren elitserieback. Han var en starkt bidragande orsak till att Vetlanda i år tog sig till semifinal. En hårdför och skicklig försvarsspelare som kan både spela libero och back. Olle, som har värmländska rötter och spelat i bland annat Vänersborg och nu senast i Vetlanda, har skrivit på för 2 raka år.

”Olle står för ett rejält försvarsspel och är en spelare som alltid ger 100%. Han kommer att medverka till att stärka vår defensiv till nästa säsong, säger huvudtränaren Misja Pasjkin.

Så här säger Olle själv om att han nu ska ansluta till Hammarby och Stockholm: ”Hammarby känns för mig väldigt tilltalande. Det känns som en härlig förening att representera, och jag kommer att göra allt för att bidra till den utveckling som vi alla ser är möjlig. Det känns oerhört spännande och inspirerande.”

”Vi är glada över att få in en spelare som Olle i vår satsning mot högre placeringar. Dessutom kan han fortsätta att kombinera bandy och arbete som ekonom här i Stockholm på ett bra sätt”, säger klubbchefen Pär Beckne.

En intervju med säsongens första nyförvärv Olle Berglund kommer längre fram!

Foto: Romus Ramström