Välkommen Caspher Ekström!

Den 26-årige forwarden Caspher Ekström ansluter till Hammarby Bandys herrlag inför kommande säsong. Caspher är bördig från Bollnäs och spelade senaste säsongen i Tellus, nu har ett 1-årsavtal tecknats med Hammarby.

– Jag känner mig hedrad av att få ansluta till Hammarbys spännande truppbygge. Jag är redan etablerad i Stockholm och ser det som en bra möjlighet för min vidareutveckling både inom bandyn och det civila. Att jag sedan känner några av spelarna gör ju saken än bättre och ger mig bra energi inför det som komma skall, säger Caspher om övergången.

– Caspher blir ett bra tillskott till vår trupp. En relativt erfaren spelare, men fortfarande ung och utvecklingsbar, som blir en viktig del i vår snart färdiga trupp, säger huvudtränaren Misja Pasjkin

Klubbchef Pär Beckne: -Att få Caspher till oss passar oss väldigt bra, vi är övertygade om att han kommer att kunna bidra på ett bra sätt.