Två nya år med Viktor Birgersson!

Hammarby Bandy förlänger med burväktaren som är fostrad i Åby/Tjureda, 23-åringen har signerat ett nytt avtal som sträcker sig över säsongen 24/25.

Hur har din första säsong i Hammarby varit?

Valet att gå till Hammarby Bandy är det bästa jag gjort hittills i min karriär, med tanke på hur jag har blivit bemött av klubben och hur det har varit att spela på Zinken inför alla fans och så där, det går liksom inte att jämföra med hur det har varit under mina tidigare år i Stockholm. Det var några turbulenta dagar innan säsongen skulle dra igång, så jag är väldigt glad över att ha hamnat här, säger Viktor.

Hur nöjd är du med din egen prestation under din första säsong, då? Och hur ser du på laget du varit del av?

Jag är inte särskilt nöjd, med tanke på att säsongen tog slut lite för tidigt. Så jag vill helt klart prestera ännu bättre kommande säsonger. Vi är ett rätt ungt lag, och jag tycker att vi har tagit stora steg som grupp, i både med och motgång. Vi blir bara bättre och bättre och jag tycker vi är starka som tagit oss ur våra svackor, så vi har mycket bra att bygga på.

– Det känns verkligen som att det här är en bra miljö för min egen utveckling, man måste hela tiden steppa upp och ta plats. Och det är jäkligt viktigt att känna att man har ett ansvar och att man är behövd i laget man spelar i, så det känns grymt att jag ska få fortsätta här.

Vad vill du hälsa till supportrarna?

Jag vill tacka er för sättet ni tagit emot mig på, det är alltid otroligt roligt och ärofyllt att spela inför er. Ni ger det lilla extra och det gör så att man blir ännu mer motiverad. Jag skulle vilja säga att ni är den bästa supporterskaran i hela landet, avslutar Viktor.

/Gustav Wall