Tuveson, Frohm och Kihlström lämnar

Vår målvakt Matteo Tuveson kommer nästa säsong att testa sina vingar på annat håll och har i samförstånd med föreningen valt att inte aktivera optionsåret på sitt kontrakt. Matteo, 21 år gammal, är bandyfostrad i Hammarby hela vägen från skridskoskolan och har gjort fyra säsonger i A-laget i Hammarby.

”Jag är skolad i Hammarby Bandy sedan barnsben, uppvuxen på Södermalm, Zinkensdamm har varit ett andra hem så länge jag kan minnas. Jag kommer att sakna Stockholm och Hammarby, men just nu behöver jag mer utmaning och speltid för att utvecklas vidare som bandymålvakt. Allt jag har fått med mig från Bajen har gett mig en bra grund och en möjlighet att nu kunna testa något nytt. Jag kan inte nog tacka för allt stöd jag har fått genom alla år. Både från min familj och tränare genom ungdomsåren som har format mig, och från vänner, lagkamrater och supportrar på läktarna de senaste säsongerna. Jag ser fram emot nya erfarenheter och hoppas kunna ta med mig allt jag lär mig där tillbaka och återigen representera min moderklubb när tiden är mogen för det.” 

Vi tackar Matteo för den här tiden och önskar honom stort lycka till!

Även för spelarna Christian Frohm och Arvid Kihlström står det nu klart att de lämnar Hammarby i samband med att deras avtalstid löpt ut. Hammarby tackar dem för deras tid i föreningen och önskar ett stort lycka till i sina kommande bandyutmaningar.