Trio lämnar Hammarby Bandy

Hammarby Bandy tackar Filip Mörkdal, Tom Nyström och Pontus Nordenfors för sin fina insatser i klubben, och önskar dem lycka till och med en förhoppning om att vi i framtiden ses igen. 

Målvakten Filip Mörkdal går till ny klubb

Filip Mörkdal, 25 år gammal, lämnar Hammarby efter fyra säsonger – där den senaste helt förstördes av en skada. Mörkdal är återställd och väljer i nuläget mellan olika alternativ som innebär hans nya klubbadress i vinter.

–Jag vill tacka alla spelare, ledare och såklart alla supportrar som har stöttat mig, både de senaste året när jag varit skadad och under de åren jag spelade, säger Filip Mörkdal.

 

Tom Nyström lämnar efter tjugo säsonger

25-årige Tom Nyström lämnar Hammarby efter 20 år i klubben (från skridskoskola till a-lag). Försvararen får inte förnyat kontrakt.

–Jag ser tillbaka med stolthet på alla häftiga matcher jag spelat på Zinken, och självklart är mitt mål att göra ännu fler matcher i Hammarby i framtiden. Jag vill också lyfta alla fantastiska lagkamrater jag haft i Hammarby, säger Tom Nyström.

Ny klubbadress för Nyström är ännu inte klar.

Pontus Nordenfors lämnar Hammarby Bandy

23-årige anfallaren Pontus Nordenfors lämnar Hammarby Bandy. Nordenfors gjorde tre säsonger under två sejourer i Hammarby Bandys herrlag, med start 2019. Senaste året förstördes av en fotskada och Nordenfors kommer nu med stor sannolikhet fortsätta sin bandykarriär i någon annan Stockholmsklubb.

–Det är såklart tråkigt att gå skilda vägar med Hammarby men jag har många fina minnen och vill tacka alla som har stöttat mig, säger Nordenfors.