Tre kanonerbjudanden för en grönvit sommar!

Hammarby Bandy har teamat upp med Nordic Choice Hotels och JAYS Headphones med ett par finfina erbjudanden. Dessutom säljer vi den kanske mest klassiska HIF-flaggan som finns - i ny tappning!

 

En klassisk HIF-flagga i uppdaterad version! 

Den här klassiska flaggan gjordes för första gången på 1970-talet och kom senare i en uppdaterad utgåva på 90-talet. Nu har vi fått äran att sälja den på nytt efter att ideella krafter designat flaggan – och där alla intäkter går till Hammarby Bandy. Flaggan är uppdaterad efter hur många svenska mästerskap som Hammarby IF vunnit fram till år 2020.

Flaggan är 100 cm bred och 70 cm hög. Designen är uppdaterad och nyskapad av en ideellt jobbande hammarbyit och informationen är baserad på den enorma kunskapskälla som finns på hifhistoria.se (den här gången vågar vi påstå att informationen över SM-guld är korrekt – det var den inte riktigt på 90-talet).

Flaggan finns i begränsad upplaga och kostar 250 kr (frakten inkluderad). Du köper den genom att:
1. swisha 250 kr till Hammarby IF Bandy på 123 209 63 37
2. mejla din postadress till marknad@hammarbybandy.se
3. Invänta att du får flaggan hemskickad! Vi har porto och paket redo.

 

Hotellnätter, spa-upplevelse med 25% till Hammarby Bandy!

Det här är en finfin möjlighet att slå två flugor i en smäll: planera din hemester och stötta Hammarby Bandy samtidigt.

Det som gäller är en rabattkod (hammarbybandy) vid köp av ett presentkort kallat GoSportive. Presentkortet kan användas som hel- eller delbetalning av hotellnätter, konferenser och möten, spabesök, fika på hotellens takterrasser eller middag i hotellrestaurangerna, alltså det mesta som är knutet till Nordic Choice Hotels.

Genom att köpa GoSportive hos Nordic Choice Hotels får Hammarby Bandy 25% av intäkterna.

Passa på att unna dig en härlig hotellupplevelse eller ge bort till någon du tycker förtjänar det så stöttar du klubben på samma gång. Nordic Choice Hotels har ju ett gigantiskt utbud och presentkorten du kan köpa kan användas på samtliga Nordic Choice Hotels som omfattar Comfort, Quality, Clarion och Clarion Collection samt Nordic Hotels & Resorts, till exempel Yasuragi, TAK, At Six, Nordic Light och många andra.

Klicka dig in på länken ​https://www.nordicchoicehotels.se/gosportive-presentkort/,​ använd kod “hammarbybandy” och köp ett presentkort till valfritt belopp. Easy!
Vi hoppas att det här kan göra din semester, eller hemester, både trevligare och mer grönvit! Presentkortet går att köpa fram till 31 augusti 2020.

 

JAYS hörlurar och högtalare med 30% rabatt för dig och 20% till föreningen! 

Bidra till Hammarby Bandy genom att investera i JAYS Headphones med 30% rabatt på deras hemsida. 20% av omsättningen går raka vägen in till Hammarby Bandy.

Dealen är enkel: du får 30% rabatt och Hammarby Bandy får alltså 20% av intäkterna från ditt köp. Du väljer en eller flera produkter du gillar. När du går till kassan skriver du in BAJEN30 under Cuopon code. Då kommer du direkt se din rabatt på ordern. Klicka in dig på länken för att komma till jaysheadphones.com

Erbjudandet gäller juli ut.

 

Sen vill vi såklart påminna om att vi har 500 kr rabatt på våra säsongskort fram till 30 juni. Så passa på att köpa säsongskort – vilket du gör genom att klicka här.

Sprid gärna ordet om våra erbjudanden med deras rabattkoder. Ju fler som använder dom, ju bättre är det för Hammarby Bandy.