Tony’s Pizza – mer deg till Bajen!

Här kan du både beställa och läsa om "Bajenpizzan" - en gemensam satsning ihop med Hammarby Fotboll.

Det nya välsmakande samarbetet med Tony’s Pizza ger Hammarbysupportrar möjligheten att beställa hem specialbakade frysta Bajenpizzor direkt hem till dörren – fyra färdigtoppade och två bottnar du kan göra dina egna varianter med.

Med på tåget kring Bajenpizzan är även Hammarby Fotboll, som Tony’s Pizza nu skrivit ett flerårigt samarbetsavtal med, och för varje såld Bajenpizza tillfaller intäkter till båda klubbarna.

KÖP ”BAJENPIZZAN” HÄR!

Bajenpizzan har jäst i 24 timmar, den är gjord för hand, den är stenugnsbakad med goda svenska råvaror och den ger mer deg till Bajen. Bajenpizzan kommer inom kort även att lanseras ute i butik.

Tony’s Pizzas grundare Tony Gerasovski om det nya samarbetet:
– Vi hoppas och tror att våra välsmakande Bajenpizzor kommer att uppskattas. Vi tar emot beställningar via vår speciellt utformade Hammarbyflik på foodster.se för att sedan snabbt leverera djupfrysta välsmakande Bajenpizzor direkt hem till dörren. Sedan är det bara att låta dem gräddas klart i ugnen eller låta dem landa några dagar i frysen tills det känns rätt med en god Bajenpizza, säger Tony.

Observera att hemleverans endast är möjligt inom Stockholms län.

Om Tony´s Pizza
Allt startade på Pizzeria Fazana i Nyköping den 5 september 1976. Danne Gerasovski, grundare av pizzerian, är än i dag på plats bland degarna. Att pizza går i bolagets ådror kanske inte är så konstigt med nu över 40 år i pizzabranschen.

Under 2011 deltog sonen Tony Gerasovski i svenska mästerskapet för pizzabakning. Med en förstaplats titulerades Tony som ”Sveriges bästa pizzabagare 2011” och där börjar resan för Tony’s Pizza.

Tony´s Pizza finner du sedan tidigare här: Hemglassbilen, 7-Eleven, Circle K, Coop Sverige, Medley, Simple Feast, Sweden Rock, Dreamhack, med flera. Pizzabottnarna används även av många restauranger runtom i landet.

Alla pizzorna är handbakade och gräddade i stenugn. Fabriken har en kapacitet om 10 000 pizzor om dagen och en fabriksyta på totalt 1200 m². Vi lagrar hos oss i eget fryslager som rymmer 400 pallplatser. Anläggningen blev klar i april 2015 med Eko- samt IP-certifiering.

Maskinparken är fullt utrustad där vi tillverkar allt från degen som ska jäsas, bakas ut sedan gräddas och toppas upp. Kunderna finns i hela Sverige, allt från servicehandeln till mindre campingplatser. All distribution sker via våra grossister och samarbetspartners såsom Martin & Servera, Menigo, 7-Eleven, Hemglass, med flera.

Samtliga leverantörer genomgår en bedömning för att vi ska säkerställa kvalitet, logistik och spårbarhet. Med vårt hållbarhetsarbete arbetar vi uteslutande med svenska företag och råvaror. Under 2020 producerar fabriken cirka 400 000 pizzor och 2021 förväntas produktionen bli uppemot 900 000 pizzor.

KÖP ”BAJENPIZZAN” HÄR!