Tack, Jacob Bucht!

Jacob Bucht lämnar Hammarby efter en säsong p.g.a familjeskäl.

Jacob Bucht har efter ett år i den grönvita tröjan bestämt sig för att flytta hem till Karlstad. Den lojale och nyttige tvåvägsspelaren har gjort en fin säsong men nu går alltså flyttlasset hem till Värmland.

–Ja, det var dags att ge någonting tillbaka till familjen, säger Jacob. De har följt med mig till Göteborg, Västerås och Stockholm så det var dags att vända hemåt.

Hur har det varit att spela i Hammarby?

–Jättekul, vi fick förvisso en lite konstig start på säsongen med konkurs och träningsförbud men jag minns med glädje matcherna på Zinken, särskilt derbyna och annandagen var häftiga. Jag har också fått träffa väldig bra människor i och omkring föreningen.

Du kommer från Karlstad och nu flyttar du tillbaka, har Boltic hört av sig?

–Nej, jag har inte hört någonting men visst är jag fortfarande sugen på bandy, Boltic har ett lovande lag så vi får se, avslutar Jacob.

Hammarby Bandy tackar en duktig bandyspelare och kan bara beklaga att det inte blev en längre sejour men Jacob är en klok man och låter den sociala biten få bestämma den här gången. Tack för allt, Jacob, och stort lycka till i fortsättningen.

Magnusson