Tack för i går!

Det var en sagolik insats från laget och på läktarnade hade vi en glödande publik som trotsat svinkylan. Här följer bilder, filmer och lite sammanfattande information från länsderbysegern, HIF-AIK 5-3.

Vi vill börja med att tacka er som var på plats! Arrangemanget fortlöpte utan problem.

Herrlaget har fortsatt ett hektiskt spelschema med fyra matcher på åtta dagar:

I morgon, fredag, borta mot serietvåan Broberg/Söderhamn, kl 19.
Söndag, 5/12, hemma mot Edsbyn kl 14 – köp biljetter här.
Tisdag, 7/12, borta mot Bollnäs, kl 19.
Fredag, 10/12, hemma mot Frillesås – köp biljetter här.

Vi hoppas på att slå derbysiffran på båda våra kommande hemmamatcher. Det står alldeles glasklart att vårt lag lirar förtjänar det. Hammarby Bandy 2021/22 är värda ditt stöd!

I Zinkentältet i går uppskattar vi ert tålamod med covidpasshanteringen samt att vi serverade i plastglas innan match och i halvtid. Innan matchen hade vi problem med kondens. Ett problem vi löste till halvtid genom att få bättre luftcirkulation. Det återstår att se på söndagens match om det är en fungerande lösning, om inte annat har vi andra planer på gång ifall bitande kyla sammanträffar med ett fullsatt Zinkentält.

Dessvärre fick vi rapporter om en stöld av en väska inne i tältet. Det här oroar oss mycket och vi önskar att vi tillsammans kan hålla ögon öppna för liknande situationer – vakter, ideell serveringspersonal samt besökare. Vad vi vet har det här aldrig någonsin hänt i Zinkentältet tidigare och vi hoppas att det var en isolerad händelse.

Vi vill också tipsa om att köpa våra souvenirer! Termosar, varma plädar, tjocktröjor, t-shirts – vi har det mesta och varje köp ger klirr i kassan för föreningen.

Highlights från segern mot AIK:

Segerfirande:

Vill du stötta Bajen? Gå med i 1000 ger 1000!

Det kan du göra här.

Bilder från Romus Ramström: