Styrelsens uppmaning: Vi engagerade sluter upp för Hammarby Bandy!

Eftersom att du läser det här är du en av våra stöttepelare. Hammarby Bandy har tusentals potentiella besökare och efter en arrangemangsmässigt orolig inledning på säsongen har vi haft svårt att nå ut till dem alla.

Nu behöver vi be om din hjälp:

På onsdag möter Hammarby nykomlingen Rättvik i en match om två viktiga poäng. 

Vi går också en match mot de två väldigt låga publiksiffror vi haft i helgen (574 mot Edsbyn, 833 mot Frillesås) – totalt 1407 personer såg de här två matcherna och vi siktar därför först och främst på att bli minst 1408 personer mot Rättvik.

För att nå dit behöver vi att du, som den engagerade Hammarby Bandy-supporter du är, kommer till Zinken – och gärna bjuder med dig en polare, familjemedlem eller arbetskamrat. 

Hammarby Bandy har en utmaning nu, bandysporten likaså. I dagens morgontidningar kan man inte ens läsa om gårdagens match i resultatbörsen. Det är något vi måste ändra på; få uppmärksamheten tillbaka. Vi är säkra på att man höjer intresset genom att först och främst locka folk till matcherna. 

Arrangemangsgruppen bunkrar upp med chiliconcarne, schnitzelmackor och gulaschshoppa i Zinkentältet (som öppnar 17).

Bajen Fans sluter upp och möjliggör att vi bjuder alla BF-medlemmar på fri entré till matchen mellan klockan 17-18. Därefter har vi sänkt priserna så att biljetterna kostar max 100 kr i entrén – oavsett vem du är.

Souvenirgänget kommer sälja en jultröja, vantar i eko-läder och med lite tur kommer även en ny vända av de rutiga mössorna hinna att landa i souvenirstånden.

Laget är redo för fajt igen efter att i princip mangrant legat sjuka i förra veckan – och vi minns alla deras magiska insats i länsderbyt.


Vi ses på Zinken, för Hammarby och bandyn! Och du, vår bandyvän, se till att få med dig en ”sällan på Zinken-supporter”. Välkommen! 

Vi vill också tillägga att vi har en pågående dialog med berörda parter kring de uppskjutna matcher som ju är en del i den situation, med det publikbortfall, som vi nu ska få bukt med. 

/Styrelsen Hammarby IF Bandy  

Köp biljetter här: https://www.nortic.se/dagny/show/122181