Storsatsning på souvenirer!

Hammarby Bandy sjösätter föreningens kanske största satsning på souvenirerna hittills. I vinter siktar vi på att sälja alla tänkbara attiraljer som du behöver för en bandymatch, och lite till!

Souvenirerna är i mycket framtagna tillsammans med supportrar, som bland annat hjälpt till med designen. Vi har också använt oss av framlidne konstnären Börje Dorch Hammarbyteckningar och tackar familjen Dorch för att vi fått det godkännandet.

–Vi behöver göra ett gediget arbete för en stabilare ekonomi, och att framställa souvenirer är en investering som vi hoppas ger föreningen en ytterligare skjuts framåt. Varje köp du gör av våra souvenirer ger oss en betydande intäkt, säger ordförande Pär Steen.

–Själv köper jag kaffemuggen, den har ett budskap som passar morgonen, säger Steen.

Souvenirerna nedan är en första vända. Det kommer ytterligare en handfull nya grejer inom en snar framtid.

Hammarby Bandy tackar SP Office för produktionen liksom supportrarna Jonas Lundgren, Daniel Lundgren, Peter Dorch och Fredrik Pettersson för samarbetet kring souvenirdesignen. Vi tackar också Huski Chocolate för att dom assisterat i framtagningen av en pläd som passar i soffan likväl som på läktaren när det vankas bandy.

Sedan innan har vi matchtröjor, mössa, halsduk och skosnören till salu. Allt finns att köpa vid säsongskortsutdelningen som sker på mellan kl 15-20 på tisdag och onsdag (12/10 och 13/10) vid Zinkensdamms huvudentré. Prylarna kommer sedan finns till salu på våra hemmamatcher (där hemmapremiären är fredagen 5 november, du köper biljetter dit här.)

Prislista:

T-shirt Hammarby Bandy – 200 kr

T-shirt Hammarbysköld – 200 kr

Hoodtröja Hammarbysköld – 700 kr

Pläd – 500 kr

Mugg ”Vakna Hammarby!” – 120 kr

Sittunderlag – 50 kr

Matchtröja – 600 kr

Mössa – 200 kr

Flagga – 250 kr

Skosnören – 50 kr

Halsduk – 200 kr

Har du något förslag på vilken souvenir vi bör göra? Mejla till marknad@hammarbybandy.se.

Större bilder på souvenirerna finns här på vår souvenirsida.