Söndagssegrar för damlaget och P17

Hammarbys damlag har fortsatt fullpott i Allsvenskan södra, det efter att ha vunnit mot Villa Lidköping U med 5-3 på Zinken. I går tog även Hammarby/Helenelund sin första seger i U17 nationell, det efter 3-2 mot Bollnäs.

Tredje raka segern för damlaget kom efter att Alva Barvaeus, som vanligt, varit säkerheten själv i målet. Framåt gjorde Inez Edenberg hela fyra mål och blev matchens lirare.

Så här säger Inez om lagets insats:

–Det var en bra match med bra fart. Det är kul att möta Villa Lidköping U, och att dessutom få vinna, inte minst då dom var överlägsna i serien förra året. Jag är stolt över lagets insats, sa Inez Edenberg efter matchen, som på bilden står bredvid Villas bästa spelare för dagen Märta Stern. Matchens lirare-priset utsågs av vår samarbetspartner Affärslogik.

Nu väntar en ny hemmamatch på söndag 18/12. Klockan 14 börjar den och vi har fri entré på Zinkensdamm, och Zinkentältet håller öppet för en grönvit julmarknad – ses där!

Hammarbys P17-lag, som går under namnet Hammarby/Helenelund, tog sin första seger i U17-nationell under söndagen. 3-2 mot Bollnäs efter bland annat ett mål och en assist av Rei Rüster. Även under lördagen spelade dom match: uppe i Sandviken blev det en uddamålsförlust efter 7-6.