Sommarhälsning från Pär

Välkommen till Hammarby!

Den kommentaren har jag nu under snart 4 månader fått från många personer och välkommen känner jag mig verkligen.

Min första tid i klubben har jag mestadels försökt sätta mig in i hur klubben fungerar i allt från kansliet till lagen. Mycket har jag sett och många funderingar och tankar har jag på hur vi ska göra Hammarby riktigt slagkraftigt igen. Vi är inte där idag men vi ska dit både på herr, dam och ungdomssidan. Jag har under mins första tid haft god och tät kontakt med styrelsen och är övertygad om att vi med gemensamma krafter ska kunna ta stora steg i den utveckling som vi eftersträvar i vår fina förening.

Vi måste på kort tid bygga upp ett effektivt kansli där vi ska ha god kontroll på ekonomin och på så sätt kunna ha en väl fungerande uppföljning. Vi måste bli bättre på att kommunicera med partners, spelare, ungdomsledare, supportrar och medlemmar. Verktyg finns men vi använder dem inte på rätt sätt.

Vi måste jobba med våra intäktsmöjligheter som 1000 ger 1000, årskort, souvenirer, medlemskap, sponsorer mm. Vi kommer inte kunna minska utgifter nämnvärt men vi har STORA möjligheter att öka våra intäkter och det ska vi göra TILLSAMMANS.

Jag har tillsammans med styrelsen lagt mycket tid på att göra en riktigt genomarbetad budget för sedan tidigare vet jag att en bra budget är ett riktigt bra arbetsverktyg i vardagen.

Vi har precis genomfört Zinkenloppet som blev en fantastisk dag.

Vi planerar för att köra en sommarbandyskola för ungdomar i Gubbängshallen i augusti.

Vi jobbar hårt med att vara attraktiva för våra befintliga och förhoppningsvis många nya partners.

Vi planerar för att göra våra hemmamatcher roliga och intressanta för att vår härliga publik ska komma och titta. Vet ni att det går åt över 60 personer för att genomföra en hemmamatch på Zinken och minst 40 på Gubbängen? Vill du vara med och jobba runt våra hemmamatcher kontakta mig, vi behöver bli många fler.

En fullsatt arena, oavsett om det är på Zinken eller i Gubbängen, är motorn till ett framgångsrikt Hammarby

Jag ser gärna att ni kommer med synpunkter och idéer för att Hammarby ska ta kliv framåt och ni kan alltid nå mig på mail eller telefon.

Ha en riktigt bra sommar så ses vi i höst!

Pär Beckne

Klubbchef Hammarby Bandy