Sittplatser på Zinkensdamms huvudläktare

Till säsongspremiären kommer ett 50-tal sittplatser vara färdigställda på Zinkensdamms huvudläktare. "Vi har arbetat för det här länge och är såklart väldigt glada över att vi får genomföra det nu", säger ordförande Pär Steen.

Det är på huvudläktaren, just till höger om du står på kameraplattformen, som sittplatserna kommer att monteras. Det blir fyra bänkrader som kommer ge plats åt ungefär 50 personer och utformningen blir i stil med gamla Söderstadion – det vill säga träbänksrader.

–Under flera år har vi haft återkommande frågor om sittplatser från supportrar, där flera behöver ha sittplats för att besöka våra evenemang. Vi har arbetat för det här länge och är såklart väldigt glada över att vi får genomföra det här nu, med Fastighetskontorets godkännande, säger Hammarby IF Bandys ordförande Pär Steen.

Sittplatserna kommer att utvärderas efter bandysäsongen, och beroende på hur det fungerat, samt hur efterfrågan är från föreningarna som använder Zinken under sommartid, kan projektet både komma att utvecklas liksom avvecklas.

–Det blir inget större ingrepp på varken läktare eller på arenaupplevelsen i stort, men vi är säkra på att det kommer göra en jättestor positiv skillnad för flera av våra supportrar. Hammarby och bandyn ska vara för alla och det är självklart givet att vackra Zinkensdamm ska kunna erbjuda sittplatser, säger Pär Steen.

För att ge extra komfort kommer samarbetspartnern Huski Chocolate att erbjuda plädar och sittunderlag för publiken.

–Huski Chocolate är väldigt glada att få möjligheten att höja upplevelsen på en av Stockholms mest mytomspunna arenor. Vi ses på Zinken i vinter, säger Robert Lindgren på Huski Chocolate.

Platserna är mycket begränsade. Vill du göra en förfrågan på en plats kontaktar du info@hammarbybandy.se.
Till hemmapremiären mot Örebro SK, fredagen 5/11, är projektet i mål.
Har du frågor kring projektet kan du höra av dig till Hammarby Bandys talesperson Magnus Alfredsson på 070 673 10 28.

KÖP BILJETTER TILL HAMMARBY BANDYS HEMMAMATCHER HÄR!