Seger i genrepet

Det blev till slut seger i genrepet mot IFK Vänersborg

Tisdagens genrep mot IFK Vänersborg slutade med Hammarbyseger med 4-3 (3-1) i Bern Arena i Örebro. De grönvita började bäst och radade upp hörnor och målchanser den första kvarten, bland annat hade Kasper Milerud ett ribbskott. Därför var det överraskande att Vänersborg tog ledningen efter tjugo minuter genom Emil Wiklund men i anfallet efter fick vi se klapp klappspel av Robin Sundin och Lukas Dahlin med den senare som målskytt. Hammarby fortsatte på den inslagna vägen och Alexander Egorychev och Christoffer Fagerström såg till att paussiffrorna skrevs till 3-1.

Andra halvlek blev segare, Hammarby gick ner i tempo och IFK tilläts äta sig in i matchen. Förvisso bombade Egorychev in en straff men sedan blev det mer och mer IFK. Gamle Bajenbekantingen Markus Kumpojaa gjorde två mål men Hammarby höll ut och kunde vinna med 4-3.

Sammanfattningsvis en bra första halvlek med en del offensivt godis. Andra halvlek ett sömnpiller som vi helst glömmer men ända en seger vilket givetvis är bra för självförtroendet.

Magnusson