Säsongens viktigaste byte – Boo Energi stöttar Hammarby Bandy

Är du sparsam, värnar om vår miljö och lojal till Hammarby Bandy? Byter du el-avtal till Boo Energi så gör du en insats för miljön och skänker 1000 kronor till oss.

Boo Energi har el från förnyelsebara energikällor så som sol, vind, vatten och biokraft. Företaget, med över 100 år i branschen, blev förra året utsett till Årets företag i Nacka (i en duell med över 3000 företag).

Och nu är Boo Energi samarbetspartner till Hammarby Bandy.
Byter du el-avtal till Boo Energi så går 1000 kronor till Hammarby Bandy! Du kan välja att dela 1000-lappen med ett av HIF Bandys ungdomslag.

Klicka här för att komma till www.booenergi.se/bajen

I både pris- och omdöme ges Boo Energi höga betyg. Självklart har även vi inom Hammarby Bandy – från flertalet spelare till styrelse och kansli gjort bytet. Vår målsättning är att hundratals genomför det.

Klicka här för att komma till www.booenergi.se/bajen

På den här sidan kommer vi att uppdatera varefter byten görs, och hålla koll på var intäkterna går. Alternativen är att ge 1000 kr till moderföreningen Hammarby IF Bandy eller 500 kr till moderföreningen samt 500 kr till valfritt ungdomslag/damlaget.

Moderföreningen:
12 st

Moderföreningen och…
U ’10:
2 st
Damlaget:
2 st
U 11-12:
1 st
U ’08:
4 st
U ’07:
1 st
U19:
2 st

Uppdaterat 11 januari -21.

Bytet tar fem minuter att göra. Du behöver ditt anläggnings-ID som finns på din senaste faktura från nu gällande el-avtal. Du kan på anmälningslänken också ge Boo Energi fullmakt att genomföra bytet åt dig. Har du uppsägningstid på nuvarande avtal så sker bytet (och 1000 kr till oss) den dagen då uppsägningstiden går ut.

Klicka här för att komma till www.booenergi.se/bajen

Glöm inte att använda rabattkoden Bajen