Samarbetspartners till Hammarby Bandy 2021/22

Här presenterar vi ytterligare samarbetspartners till Hammarby Bandy. Stort tack för ert stöd!

Huski Chocolate – På Huski Chocolate finns äventyret i vårt blod. Det är därför vi från vårt ursprung i arktiska Sverige har utvecklat ett speciellt utbud av chokladdrycker som ger komfort åt kylan och styrka för de modiga. Oavsett om du är på ett snöigt toppmöte, surfar i Stilla havet eller stannar sent på kontoret står Huski Chocolate-sortimentet för att driva alla äventyr.

Djurö Gräv   Vi är företaget som hjälper dig med alla typer av markarbeten. Vi hjälper både privatpersoner och företag i Nacka och Värmdö, både på fastlandet och öarna.

Thermaenius & Son – Thermaenius har arbetat med redovisning och revision sedan 1989. Vill du komma i kontakt med Thermaenius & son kan du mejla lennart@toson.se.

Optibet

Heba – Heba är en långsiktig och erfaren fastighetsägare som utvecklar, äger och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter i Stockholmsregionen. Genom vårt kunnande och engagemang erbjuder vi hållbara och trygga boenden att trivas i under livets olika faser. 

VE Sten AB – Stenlösningar för alla behov, vi förverkligar dina naturstensdrömmar! 

SafeAid – SafeAid är marknadsledare inom första hjälpen-produkter, hjärtstartare, krishantering och sjukvårdsutbildningar. Vi har tusentals företag som kunder runt om i Sverige och vårt starka team av säljare ska nu utökas. Vi söker en ny, driven distriktssäljare för våra kunder. 

Emanuelssons VVS AB – Emanuelsson VVS Byrå är ett privat företag som sysslar med ventilation- energi samt VVS och ventilationsservice, OVK besiktningar. 

Bovida – Alltid på hemmaplan, din mäklare på Värmdö.

Bajen Fans –  Bajen Fans betyder två saker. Dels är det namnet på den klack som stödjer Hammarby IF, alltså namnet på själva det fysiska kollektiv som finns på läktaren, dels är det namnet på den förening som organiserar denna klack. Dessa begrepp är inte synonyma. Man måste därför veta i vilken betydelse man använder namnet, annars kan en viss förvirring uppstå. 

Gräv & Fastighetsservice i Björkås AB

Bitlog

Börjes Färg   Vi är en traditionell färghandel mitt på söder i Stockholm med serviceinriktad personal med lång och gedigen produktkunskap. 

RK Bygg – Vi hjälper uppdragsgivare som företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner och fastighetsägare med deras projekt. Allt från om och tillbyggnation till stambyten, dörr/portmontering, badrumsrenoveringar, kökssättningar och nyproduktion. 

Söderqvist Bergsprängning   Vi är en professionell firma som har utfört bergsprängning i Stockholm under många år. Alltid med en hög standard, och allt vi lämnar bakom oss är nöjda kunder. 

Stavsnäs Entreprenad 

Krukan Sportbar   Kom in på en lunch, middag, förfest, härlig ölkväll – men också sport! Vi har alla betalkanaler och visar alla viktiga matcher. Kom i god tid för att få de bästa borden. 

Larmagruppen 

Heving & Hägglund –  Byggservice med kvalitet – som du vill ha det.

Vill du se samtliga våra samarbetspartners så trycker du här!