Robin Sundin skadad i fredagens match

Robin Sundins råkade ut för en nyckelbensfraktur i matchen mot Villa Lidköping och blir borta från spel under en tid framöver.

Inom loppet av 48 timmar så hände det obegripliga i att våra båda kulturbärare David Pizzoni och Robin Sundin råkade ut för skador. Lagkapten Pizzoni åkte på en fotskada i onsdags och i fredags så var det vice lagkapten Robin Sundin som fick bryta matchen mot Villa Lidköping i första halvlek.

Det var en kollision med egen spelare som innebar en obehaglig landning och en läkarundersökning visade att det var en nyckelbensfraktur på Robin Sundin.

–Olyckligt att krocka med en egen spelare och råka ut för en så pass allvarlig skada. Ett litet plåster på såren att vi tog segern i fredags, men det är klart att man grämer sig. Men nu handlar min inställning om att bli frisk igen, säger Robin Sundin.

Vi inväntar ytterligare information kring skadan, och hur lång frånvaron blir, men Sundin blir borta åtminstone ett par veckor.

–Jag ska stötta och hjälpa laget från sidan på det sättet som jag kan, säger Robin Sundin.

Vi önskar Robin ett snabbt tillfrisknande och Hammarby Bandy gör självklart allt som går för att läkningsprocessen ska gå så bra som möjligt.