Robin Sundin fortsätter i Bajen – ”ser verkligen spännande ut”

Ytterligare en kulturbärare av rang har skrivit på för en fortsättning i Hammarby Bandy. Ytterhalven som gjort mål i båda SM-finalerna när vi tog guld, Robin Sundin 37, är klar för 1+1 i den grönvita tröjan.

–Jag älskar den här sporten och jag älskar den här föreningen så det känns jättebra, säger Robin, jag känner fortfarande att jag kan bidra på hög nivå. Den dagen jag inte har den känslan längre så får ni inte se mig på Zinken.

Robin kom till Hammarby 2006 och har förutom några Rysslandsäventyr har han varit Hammarby trogen genom åren.

–Visst har jag haft anbud men jag har alltid trivs bra och inte funnit någon anledning att lämna klubben. Nu har jag också förmånen att få uppleva nya hallen, det känns som en dröm och den ger verkligen energi.

Vad tror du om säsongen som kommer?

–Det ser verkligen spännande ut, vi har en grupp äldre rutinerade spelare och en grupp hungriga yngre spelare vilket ger en väldigt bra mix, avslutar Robin.

Nu ser vi fram emot en säsong med blixtrande skridskoåkning och ett och annat hörnmål

För Robin Sundin kan fortfarande spela bandy som få andra!

Magnusson