Robert Rimgård om knäskadan: ”Jag hoppas att det inte behöver ta längre tid än så”

Vår libero som varit knäskadad sedan bortamatchen mot Sirius (27 november) är hoppfull om att vara tillbaka i spel i avslutningen av grundserien.

Så här säger Robert Rimgård drygt tre veckor sedan matchen på Studenternas där han olyckligt föll och fick en Sirius-spelare över sig:

Vanlig tid för läkning av en sådan skada jag dragit på mig brukar vara 6-8 veckor, så jag hoppas att det inte behöver ta längre tid än så. Jag har fått en liten uttänjning på ledbandet i knäet och även fått förklarat för mig att det är ett fäste där som är skadat också. Jag kommer behöva köra på med rehaben för att få upp rörligheten i knäet, som har varit väldigt svullet. Men det känns bättre och bättre. Så jag är positiv.

Jag har varit så jäkla nervös av att stå på sidan nu dom senaste omgångarna, det har faktiskt varit riktigt jobbigt. Spelar mycket hellre om man säger så, däremot så har det varit väldigt skönt när poängen trillat in. Alla krigar väldigt hårt, och jag är sjukt imponerad av Tom Nyström som gör det riktigt bra på ”min” plats. På Studenternas när jag landade illa så kände jag direkt att det var något som inte stämde. Jag har tidigare dragit ledbandet i foten så jag kände att det var något åt det hållet. Nu hoppas jag på att kunna vara tillbaka i spel i grundseriens avslutande omgångar, avslutar Rimgård.

Hammarby Bandys nästa match:

Hammarby-Sirius, annandagen, avslag klockan 15. Biljetter köper du här.