Publikinformation inför kvällen

Dags för hemmapremiär i Gubbängens Skridsko och Bandyhall

Då var det äntligen dags för hemmapremiär då Bollnäs Gif kommer på besök till Gubbängens skridsko och bandyhall, avslag kl 19.00. Alla femtio biljetter är slut så det går tyvärr inte att komma in. Lite information till våra åskådare:

Vi kommer att ha servering med korv, kaffe, bullar och dricka. OBS: Inga kontanter. Endast Swish.

Vi kommer att sälja souvenirer. I sortimentet finns det en t-shirt och en mössa i retrostil, halsdukar och grönvita skosnören. Endast swish gäller.

Publikentrén på långsidan öppnar kl 18.00. Vi kommer ta tempen med en feberpistol på alla åskådare. Om du har över 37,5 kommer du inte in. Om du har några symptom så ber vi dig stanna hemma. Vi kommer också vara mycket noga med avstånd i köer och på läktaren så vi ber er följa de direktiv ni får av våra publikvärdar.

Det är kring nollan i hallen så klä på er ordentligt.

Det är lätt att hitta till hallen. Om du kommer med tunnelbanan norrifrån går du av i Gubbängen längst fram och går till höger ca 400 meter. Sedan ser du hallen på vänster sida. Det går också att åka 173:ans buss från Fruängen eller Älvsjö och gå av vid station Stallarholmsvägen. Det går också att åka 143:an från Högdalen och gå av station Gubbängens IP.

Välkomna!

Vill du se matchen hemifrån så är det via Sportbladet Play – tryck här så får vi en bra kickback på ditt matchköp/grundseriekort. Dessutom så visar Krukan matchen, för er som vill se den på pub.