Hammarby Bandys styrelse 20/21

Förslaget från Hammarby IF Bandys valberedning röstades igenom på årsmötet, och den nya styrelsen utformas nu enligt presentationen nedan.

Det var cirka 50 medlemmar på plats på årsmötet, vilket är en bra uppslutning om man jämför med de årsmöten som varit under senaste åren.

Valberedningen beslutades att utformas av Anders Malmqvist, Henrik Möller och Jan Henriksson.

Styrelsen 2020/21

Funktion Namn
Ordförande Anders Löfgren
(nyval 1 år)
Tidigare VD, exportchef och styrelseordförande i flera företag, bland annat inom bildels- och bildemonteringsbranschen, nu konsult. Har ett stort bandyintresse och har spelat själv i division 3. Engagerad i idrottens organisation, marknad och ekonomi.
Ledamot Magnus Alfredsson
(ett år kvar)
Föreningsbakgrund med ledar- och styrelseuppdrag i bandyföreningen GT76, Björkhagens golfklubb mm. Är speaker på Hammarby Bandys damers matcher sedan några år. Jobbar med infrastrukturprojekt i anläggningsbranschen.
Ledamot Helena Westin
(ett år kvar)
Föreningsbakgrund som tränare och ledare inom fotboll och bandy. Föreningsuppdrag inom museibranschen mm. Förälder till en spelare i seniorverksamheten. Jobbar med verksamhetsutveckling och förändringsledning.
Ledamot Jonna Nyman
(omval 2 år)
Spelare och motor i Hammarby Bandys damlag. Tidigare tränare för klubbens 04-spelare. Engagerad i mycket på Zinken och kring klubben.
Ledamot Pär Steen
(omval 1 år)
Jobbar med inköp i byggvaruhandeln. Tidigare ordförande i Skogås handbollsförening. Har ett stort intresse för idrott som upplevelse.
Ledamot Fredrik Nyman
(omval 2 år)
Bandyskolad i Wettershaga GoiF (numera SIF Norrtelje). Hammarbyskolad på Ringvägenläktaren på Zinkensdamm. Har två barn i ungdomsverksamheten och två syskon i seniorverksamheten.
Ledamot Fredrik Claesson
(nyval 2 år)
Arbetar som Key Account Manager i ett globalt företag inom tvätt- och textilservicebranschen. Mångårig erfarenhet av avtalshantering, långsiktiga samarbeten och ledarskap. Tidigare ledamot i Hammarby Bandy AB och i Bajen Bandy AB och är aktiv i klubbens marknadsgrupp sedan 2019. Är grönvit ut i fingerspetsarna och brinner för att utveckla hela verksamheten, från bandyskolan till seniorlagen. Vill vara med och forma ett Hammarby Bandy som präglas av glädje, gemenskap, respekt och vinnarmentalitet i alla led.
Ledamot Stefan Lindblom
(nyval 2 år)
Marknadschef i industriföretag. Aktiv i Hammarby Bandys marknadsgrupp sedan något år.
Ledamot Janne Kjellson
(nyval 2 år)
Civilingenjör och har arbetat i olika roller inom byggbranschen, som chef både inom produktion och HR.  Har haft och har ett flertal styrelseuppdrag inom företag, organisationer, föreningar och stiftelser.
Ledamot Richard Teern
(nyval 2 år)
Ica-handlare, som älskar nya möten. Har ett brett idrottsintresse av stora mått. Gillar att utveckla och förnya.

 

Valberedningen består av Helene Lindstrand (sammankallande), Jens Göthberg och Anders Malmqvist