Placeringen som ger framtidshopp

Trots otaliga uppskjutna matcher, pandemi och en säsong utan slutspel så hamnade Hammarby Bandy tvåa i publikligan.

Säsongen 21/22 kommer förhoppningsvis aldrig överträffas när det kommer till uppskjutna eller inställda matcher. Det skedde på kort varsel av en handfull olika anledningar, i vissa omgångar flera gånger om. Och inte ens när höjdpunkten annandagen var spikad att genomföras undkom vi problem: fyra dagar innan Bandyns stora högtid kom covid 19-restriktioner som krävde att stora delar av arrangemanget planerades om.

Trots allt stök så var hammarbyarna på plats i tusentals. Vårt publiksnitt hamnade på 1508 personer och var det nästhögsta i Elitserien säsongen 21/22 (Villa Lidköping hade flest: 1947 åskådare. Tredje flest hade Sirius med ett snitt på 1169 personer).

Vi på Hammarby Bandy vill tacka alla er supportrar – det är ni som är, och skapar, Hammarby! Med ert stöd har vi en god tillförsikt inför vintern som kommer.

Mer information om vad som är på gång i föreningen kommer i nästa vecka. Ni kan alltid nå oss på mejl (marknad@hammarbybandy.se eller info@hammarbybandy.se). Till dess önskar vi:

Trevlig helg!

Foton: Romus Ramström